Відбулося засідання виконавчого комітету

14 вересня  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Про організацію та проведення культурно-масових розважальних заходів з нагоди 989-ї річниці Дня міста Біла Церква

Даним рішенням визначено, що 989-річницю Дня міста Біла Церква відзначитимуть 17-18 вересня 2021 року за умови дотримання  відповідних  санітарних та протиепідемічних обмежень.

 Ряду управлінь та комунальних підприємств доручено здійснити організацію та проведення культурно-масових розважальних заходів з нагоди  Дня міста, забезпечення реалізації святкової атрибутики та розміщення закладів громадського харчування, святково оформити місто та дотримувати відповідний санітарний стан територій, забезпечити чергування автомобіля медичної допомоги під час проведення заходів, громадську безпеку та ін.

Підрозділам поліції для уникнення дорожньо-транспортних пригод та підвищення безпеки дорожнього руху рекомендовано вжити організаційно-правові заходи щодо його обмеження:

- 17 вересня по бул. Олександрійському біля будинку, 107 з 12.00 по 18.00 та на площі біля ПК Білоцерківмаз з 07.00;

- 18 вересня по вул.Л. Курбаса, Я. Мудрого, на площі біля ПК «Білоцерківмаз» та на Торговій площі з 06.00 до 24.00.

Перевізникам міських маршрутів рекомендовано продовжити графік роботи транспорту на території Білоцерківської міської територіальної громади до 00.00 18 вересня ц.р.

Розпочинається реконструкція вул.Театральна

У  зв’язку із початком робіт з реконструкції вулиці Театральна  (від вул. Я.Мудрого до вул. Героїв Небесної Сотні) буде обмежено рух даною вулицею з 15 вересня ц.р. й до завершення  робіт.

Коментуючи дане питання міський голова Геннадій Дикий зауважив, що на виготовлення проєктної документації та безпосередньо проведення робіт з реконструкції даної вулиці, яка є однією з центральних, за сприяння депутата Київської обласної ради Хвичі Мепарішвілі було виділено цільові кошти Київською обласною радою.

Роботи мають бути проведені до кінця поточного року. Передбачається, що вулиця частково буде пішохідною.

Даним рішенням також визначено відповідні заходи, які мають здійснити служби щодо організації  руху транспорту в районі проведення робіт.

Про встановлення тарифу на централізоване водопостачання комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Світанок»

Своїм рішенням члени виконавчого комітету встановили КП БМР «Світанок», з урахуванням економічного обґрунтування тарифу і забезпечення прибуткової роботи підприємства, тариф на послугу з централізованого водопостачання у розмірі  17,76 грн. за  1 куб.м (з ПДВ).

Також затверджено структуру тарифу на послугу з централізованого водопостачання даному комунальному підприємству. Рішення набирає чинності з 01 вересня ц.р.

Під час засідання також було:

- розглянуто скаргу Телятникової Ю.Л. щодо адміністративного стягнення;

- внесено зміни до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради 27 лютого 2018 року № 87 «Про затвердження Кодексу етичної поведінки посадових осіб місцевого самоврядування Білоцерківської міської ради та створення комісії з етики» шляхом викладення додатку 2 в новій редакції;

-прийнято рішення про демонтаж самовільно встановленої металевої конструкції за адресою: провулок Раскової перший в районі житлових будинків №8, № 6-а, №10;

- встановлено за погодженням з власниками зручний для населення режим роботи для низки підприємств, установ та організацій сфери обслуговування, розташованих на території Білоцерківської міської територіальної громади;

- присвоєно адресу об’єкту нерухомого майна (новозбудованому цеху по переробці олійних культур) за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОТРЕЙД-2000»;

- розглягнуто заяву  ТОВ «РА«БЛІЦ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта  зовнішньої реклами (б-р Олександрійський, в районі житлового будинку № 71);

- розглянуті опікунські питання, з яких були прийняті відповідні рішення.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Засідання відбулося в онлайн режимі, запис з обговоренням питань можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради.

 

Відбулося засідання виконавчого комітету


Опубліковано: 14 вересня 2021 року
Поділитися