Відбулося засідання виконавчого комітету

13 січня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

У ході засідання було розглянуто низку питань, які забезпечуватимуть життєдіяльність Білоцерківської міської територіальної громади.

 

Про проведення Водохреща

 

З метою дотримання чинного законодавства України в умовах воєнного стану було ухвалено рішення про погодження заходів, пов’язаних з відзначенням Водохреща.

Так, біля храму Покрови Божої Матері (проспект Князя Володимира) освячення води 19 січня розпочнеться з 10.00; на Центральному пляжі р.Рось – з 13.00; у с.Шкарівка (копанка по вул.Героїв України) – з 8.00.

Варто наголосити, що на передодні було проведено нараду, під час якої було узгоджено дії відповідних служ щодо забезпечення безпеки громадян під час проведення обряду Водохреща.

 

У Білоцерківській громаді відбудеться відкритий чемпіонат юнацької баскетбольної ліги Київської області

 

У ході засідання члени виконавчого комітету погодили громадській організації «Федерація баскетболу Київської області» проведення на території Білоцерківської міської територіальної громади відкритого чемпіонату юнацької баскетбольної ліги Київської області сезону 2022-2023.

 

Змагання відбудуться 22, 29 січня та 05, 12, 19, 26 лютого 2023 року, в одному зі спортивних закладів громади,  з урахуванням обмежень в умовах правового режиму воєнного стану та з дотриманням протиепідемічних заходів під час проведення змагань.

 

Інші рішення розглянуті у ході засідання:

 

  • ухвалені рішення про організацію поховань загиблих військовослужбовців – жителів Білої Церкви. Поховання військовослужбовців відбудеться за рахунок коштів місцевого бюджету, передбачених Програмою підтримки Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки;

 

- внесені зміни до Переліку найпростіших укриттів у закладах освіти комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 19 липня 2022 року № 439 (зі змінами). Так до загального переліку розділу «Заклади загальної середньої освіти» додано укриття у Білоцерківській гімназії - початковій школі № 11;

-внесені зміни в додаток до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 29 листопада 2022 року № 787 «Про план діяльності виконавчого комітету Білоцерківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік»;

-ухвалено рішення про запровадження та оплату простою працівників виконавчих органів Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету, комунальних підприємств, установ та закладів, що фінансуються з бюджету Білоцерківської міської територіальної громади або дотуються з бюджету;

-розглянуто заяви ряду юридичних осіб щодо надання дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами;

-присвоєно адреси об’єктам будівництва;

-розглянуто низку рішень щодо опікунських питань та інших, з яких були прийняті відповідні рішення.

Відбулося засідання виконавчого комітету


Опубліковано: 13 січня 2023 року
Поділитися