Відбулося засідання виконавчого комітету

12 жовтня  відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

 

Опалювальний сезон розпочнеться 18 жовтня

 

Рішенням про процедуру включення систем опалення на території Білоцерківської міської територіальної громади ухвалено розпочати опалення у житловому фонді з 18.10.2021 року.

 

З 15 жовтня по 15 листопада відбудеться осінній місячник санітарного очищення, озеленення та благоустрою

 

Рішення про проведення даного місячника на території Білоцерківської МТГ  було ухвалено членами виконавчого комітету.

Документом також затверджено склад робочої групи з благоустрою Білоцерківської міської територіальної громади та відповідні заходи. Загальні толоки заплановано на 23 жовтня  та 12 листопада ц.р.

 

Ще одна дитина-сирота матиме власне житло

 

Під час засідання  було затверджено протокол №3 місцевої комісії з визначення потреби в субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімених, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх чила від 08 жовтня 2021р.

Даним протоколом підтвердженно доцільність перерахунку грошової компенсації на спеціальний рахунок Артему Войновському для придбання ним житлового приміщення у розмірі 501542,0 грн.

Артем Войновський має статус особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. На квартирному обліку перебував з 14 червня 2016 року. За надану компенсацію гроамдянин придбає квартиру загальною площею 38,6 кв.м у м.Чернігів.

 

Під час засідання також було:

 

- затверджено  новий склад комісії з безпеки дорожнього руху;

- внесено зміни до Положення про виплату до Дня захисників та захисниць України матеріальної допомоги міської ради дітям, батько/мати яких (військовослужбовці, особи, які перебували у складі добровольчих формувань або інших утворених відповідно до законів України військових формувань) загинули (пропали безвісти) під час участі в антитерористичній операції (операції об’єднаних сил) або померли внаслідок захворювання, поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у зоні АТО (ООС) під час виконання службового обов’язку щодо захисту Батьківщини, а також членам сімей загиблого (померлого) учасника АТО (ООС), які є учнями, студентами, котрі навчаються за денною формою навчання в закладах професійної (професійно-технічної) та вищої освіти на період навчання, але не більше ніж до досягнення 23-річного віку, затвердженого рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 06 жовтня 2020 року № 599;

- внесено зміни в додаток до рішення виконавчого комітету міської ради від 12 січня 2021 року № 04 «Про затвердження нового складу адміністративної комісії виконавчого комітету міської ради» шляхом викладення його в новій редакції;

- затверджено ряд Актів з визначення розміру та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам;

- прийняті рішення про демонтаж тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності,  розглянуті заяви щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами;

- розглянуті деякі питання щодо квартирного обліку,  опікунські питання, з яких були прийняті відповідні рішення.

 

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Засідання відбулося в онлайн режимі, запис з обговоренням питань можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради.

 

Відбулося засідання виконавчого комітету


Опубліковано: 12 жовтня 2021 року
Поділитися