Відбулося засідання виконавчого комітету

Роботу агропродовольчих ринків буде відновлено за умови дотримання протиепідемічних вимог.

30 квітня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, на якому було прийнято рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 02 квітня 2020 року № 175 «Про встановлення тимчасових заборон у місті Біла Церква».

Рішенням передбачається відновлення роботи агропродовольчих ринків, які зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів – за умови дотримання протиепідемічних вимог.

Слід зауважити, що відновлення торгівлі та надання вказаних послуг можливе за умови забезпечення персоналу та відвідувачів засобами індивідуального захисту, перебування в приміщенні не більше одного покупця на 10 кв. метрів торговельної площі, дотримання інших санітарних та протиепідемічних заходів.

Одразу після засідання виконкому відбулася нарада за участю міського голови Геннадія Дикого та керівників міських ринків, під час якої було роз’яснено умови, за яких ринки зможуть відновити свою роботу – відповідно до прийнятого рішення. Так, роботу вони зможуть розпочати після проведених перевірок держпродспоживслужбою дотримання карантинних вимог.

Про графіки відкриття ринків буде поінформовано додатково.

1.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 02 квітня 2020 року № 175 «Про встановлення тимчасових заборон у місті Біла Церква»

№ 240

 


Опубліковано: 30 квітня 2020 року
Поділитися