Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

13 липня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий. Під час засідання було розглянуто ряд рішень щодо забезпечення життєдіяльності міста.

 

Біла Церква в очікуванні знакових заходів

 

03 жовтня у Білій Церкві відбудеться чемпіонат України з марафонського бігу серед дорослих та молоді, Bila Tserkva marathon (III-IV ранг).

З метою належної підготовки та проведення 03 жовтня ц.р. традиційного для Білої Церкви змагання, виконавчий комітет міської ради утворив організаційний комітет та затвердив відповідні заходи.

            Наголосимо, що у день проведення марафону будуть внесені зміни до організації дорожнього руху автотранспорту. Зокрема, з 09.00 до 16.00 за маршрутом: старт – перехрестя бульвар Олександрійський – Сквирське шосе до перехрестя бульвар Олександрійський – вул. Героїв Небесної Сотні та в зворотному напрямку до перехрестя бульвар Олександрійський - Сквирське шосе  по колу. 

 

Ще одним масштабним спортивним заходом, який пройде 31 липня та 01 серпня стане чемпіонат Київської області з лижеролерів  серед юнаків та дівчат.

У зв’язку із цими змаганнями, рішенням виконкому також внесено зміни до організації дорожнього руху автотранспорту  за маршрутами їх проведення. Так, 31 липня з 09.30 до 12.30  тимчасово перекриють  частину вулиці Я.Мудрого від буд. №2 до буд. №38/12.

01 серпня з 09.00 до 12.00 перекриття здійснюватиметься за таким маршрутом: старт – бул. Олександрійський, 94 (готель «Рось») до перехрестя з вул. В.Чорновола та в зворотному напрямку по бул. Олександрійський по колу до місця старту.

 

З 20 по 24 серпня відбудеться фестиваль повітряних куль  «Олександрійська Феєрія-2021»

У межах своєї компетенції та у рамках проведення «Фестивалю повітряних куль «Олександрійська Феєрія-2021» виконавчий комітет дозволив проведення демонстраційних польотів та показових постановок аеростатів (повітряних куль) у Білій Церкві ухваливши відповідне рішення.

Фестиваль проводитиметься з 20 по 24 серпня ц.р. Це захоплююче видовище в місті відбудеться вп’яте.

Польоти відбуватимуться з 05:00 до 10.00 та з 18.00 до 22:00. Стартуватимуть аеростати на майданчику, який знаходиться на території Державного дендрологічного парку «Олександрія». Приземлення - за межами житлової та промислової забудови міста Біла Церква.

Організаторів попередять, що польоти можливі тільки за умови дотримання необхідних запобіжних заходів, технічної справності аеростатів та інших вимог інструкцій і правил польотів у повітряному просторі України та вимог організації і забезпечення безпеки польотів при проведення демонстраційних польотів.

 

Розглянуть можливість надання безповоротної фінансової допомоги Спецкомбінату з надання ритуальних послуг

 

Члени виконавчого комітету підтримали рішення щодо схвалення проєкту рішення міської ради «Про надання безповоротної фінансової допомоги комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг».

Рішення передбачає, що допомога надається з метою вжиття заходів, спрямованих на забезпечення сталого функціонування даного комунального підприємства.

У разі погодження депутатами міської ради на засіданні сесії підприємство отримає

1 млн грн на  придбання спецтехніки, а саме - трактора з відвалом для прибирання снігу.

 

До Дня міста буде проведено місцевий конкурс на кращу клумбу

 

Цей традиційний конкурс проводиться щороку з метою покращення благоустрою міста. Рішенням визначено, що обиратимуть найкращу клумбу 14-16 вересня  ц.р. до Дня міста.

Взяти участь у конкурсі зможуть підприємства, організації, установи, учбові та медичні заклади, заклади торгівлі та побутового обслуговування, оформивши клумбу на своїх прилеглих територіях.

Займатиметься організацією заходу департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, підрозділ також має розробити та затвердити відповідне положення до 16 липня 2021 року.

 

Про демонтаж незаконно встановлених обєктів:

 

Ухвалені рішення про:

-демонтаж самовільно встановленої огорожі (паркану) в районі кафе-бару «ПОРТЕР ПАБ» вул. Леваневського, 53 А, (паркова зона будинку культури «РОСАВА»), поруч з багатоквартирним житловим будинком  по вул. Леваневського, 55;

- демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, що розміщена в м. Біла Церква по проспекту Князя Володимира, в складі зупинки очікування громадського транспорту «вул. Шевченка», в напрямку руху до масиву Леваневського;

- демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Іванова Віталія Євгеновича, що розміщена в м. Біла Церква по вул. Січневий прорив, в районі  житлового будинку № 3;

- демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Судоргіна Сергія Олександровича, що розміщена в м. Біла Церква по вул. Тімірязєва, в районі житлового будинку № 12;

-демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, що розміщена в м. Біла Церква по вул. Вернадського, в районі  житлового будинку № 10;

-демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, що розміщена в м. Біла Церква по Торговій площі, в районі будинку № 2/1;

- демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Діденка Дмитра Ігоровича, що розміщена в м. Біла Церква по вул. Олеся Гончара, в районі житлового будинку № 22.

 

Під час засідання також було:

 

-створено комісію з прийняття у комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади із спільної власності територіальних громад Білоцерківського районного майна;

-внесені зміни до додатку 1 та додатку 2 рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 08 червня 2021 року № 391 «Про організацію проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, в Білоцерківській міській територіальній громаді» виклавши їх в новій редакції;

-внесено зміни до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради;

- внесено зміни в додаток до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 11 лютого 2020 року № 66 «Про внесення змін до складу комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам»;

- затверджено склади комісій з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на територіях загального користування в ряді сіл громади та у місті

  • прийняті рішення про деякі питання щодо квартирного обліку, зняття громадян з квартирного обліку розглянуто ряд майнових питань;

- ухвалено рішення впорядкування деяких справ квартирного обліку дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, які проживають на територіях розформованих територіальних громад, правонаступником яких є Білоцерківська міська територіальна громада.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Засідання відбулося в онлайн режимі, запис можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради.

 

Відбулося засідання виконавчого комітету


Опубліковано: 13 липня 2021 року
Поділитися