Відбулося засідання вісімнадцятої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання

13 жовтня відбулось позачергове засідання вісімнадцятої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання.

Привітання

На передодні державного свята Дня захисників та захисниць України ряд білоцерківців, які брали участь у бойових діях під час російсько-української війни у 2014-2015 роках отримали високі державні нагороди.

Особливо гостро ми відчуваємо вдячність до воїнів-захисників зараз – під час російської агресії. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків.

Від імені Головнокомандувача Збройних Сил України, генерала Валерія Залужного, та командувача  Об’єднаними силами ЗСУ, генерала Сергія Наєва полковник Збройних Сил України Анатолій Штефан вручив нагрудний знак Командувача Об’єднаних сил Збройних сил України «За службу» ІІІ ступеня  Євгену Настичу, пам’ятну медель «30 років Незалежності України» - Максиму Коноплястому, Олександру Прилуцькому, Артему Ямбулатову,  Олександру Брідні, Сергію Кузьміну, Миколі Гніушевичу.

Відзнаку Командувача Об’єднаних сил Збройних сил України «За службу» І ступеня  буде вручено й  Богдану Пантюшенку.

Військовий комісар Білоцерківського об’єднаного міського комісаріату Ігор Богданевич  вручив Відзнаку Міністра оборони України «За поранення» Олександру Прокопенку. Девіз цієї медалі – За жерту крові в боях за волю України!

Дякуємо вам мужні воїни за захист суверенітету та цілісності нашої держави!

Фото тут

Подяку за багаторічну плідну працю в галузі фізичної культури і спорту, високий професіоналізм, самовідданість справі, значний внесок у розвиток вільної боротьби та підготовку висококваліфікованих спортсменів Білої Церкви  було вручено тренеру з вільної боротьби ДЮСШ «Богатир» Ахмеду Алієву.

Міський голова Геннадій Дикий та секретар міської ради Дмитро Киришун традиційно привітали  депутатів, які відсвяткували день народження у міжсесійний період. Теплі слова вітань, квіти та символічні подарунки отримали Юрій Кошляк, Дмитро Денисенко, Роман Гумен, Олександр Александров,  Ірина Дога.   

Фото тут

Заяви

Із заявою виступив депутат міської ради Микола Гопайнич щодо врегулювання питання стягнення боргів з мешканців міста за спожитий газ.

Заява депутата Геннадія Джегура стосувалася розслудування проєкту Pandora Papers.

Розглянуто більше 200  земельних питань

Під час засідання було розглянуто низку земельних питань якими було внесені зміни в  прийняті рішення міської щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичним особам – підприємцям, товариствам з обмеженою відповідальністю; розглянуті заяви щодо встановлення земельного сервітуту громадянам; про укладання та припинення договорів оренди землі;  про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у  власність громадянинам та підприємцям;

Про надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам та підприємцям; передачу земельних ділянок комунальної власності в оренду; надання дозволів на продаж земельних ділянок комунальної власності та ін.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Відеозапис засідання з обговоренням питань можна переглянути на ютуб каналі Білоцерківської міської ради.

 

 

Відбулося засідання вісімнадцятої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання


Опубліковано: 13 жовтня 2021 року
Поділитися