Відбулося обговорення нагальних питань міста

01 березня у Білій Церкві відбулися наради з надавачами послуг кабельного телебачення та з керівниками, бригадирами та водіями  автотранспортних підприємств, щодо забезпечення якості пасажирських перевезень на міських автобусних та тролейбусних маршрутах.

У ході наради з надавачами послуг кабельного телебачення були розглянуті такі питання:

- Про звернення громадян міста Біла Церква щодо підняття вартості на послуги кабельного телебачення;

- Про інформацію керівників (надавачів послуг кабельного телебачення) щодо причин збільшення вартості  послуги кабельного телебачення;

- Про звернення виконавчого комітету міської ради до керівників (надавачів послуг кабельного телебачення) щодо створення доступних умов користування кабельним телебаченням малозабезпеченим верствам населення.

У обговоренні взяли участь представники таких підприємств міста: ПрАТ «Белком», ТРК «Рось Телеком», ТОВ «Воля-кабель», ТРК «Ларта», інтернет-провайдер «БКМ».

Присутні обґрунтували дійсні тарифи на кабельне телебачення та обговорили можливість створення єдиного соціального пакету для пільгових верств населення.

Заступник міського голови Олександр Поляруш висловився щодо ситуації із провайдерами у місті: «Усі хочуть отримувати якісні послуги за мінімальну ціну. Але є такі категорії населення, які не потребують тих чи інших послуг, проте зобов’язані сплачувати єдиний тариф. Я вважаю, що ми маємо дійти до вирішення цього питання спільними зусиллями, щоб задовольнити як провайдерів, так і користувачів».

Обговорення цього питання буде продовжуватися надалі.

У ході наради із керівниками, бригадирами та водіями  автотранспортних підприємств, таких як ТОВ «Транс Сіті», ПАТ «Білоцерківський автобусний парк», ТОВ «Епітранс», КП БМР «Тролейбусне управління» та ПП «К-А-Н» розглянули наступні питання:

- Про виконання умов Договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в м. Біла Церква, безпеки перевезення пасажирів та якості надання послуг;

- Про проведення передрейсових (післярейсових) технічних оглядів транспортних засобів, що використовуються на маршруті, а також передрейсових медичних оглядів  водіїв  в   автотранспортних підприємствах, які  здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах міста;

- Про пропозиції керівників автотранспортних підприємств, які здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах м. Біла Церква, щодо створення «Профспілкової організації перевізників».

«Я хочу, щоб усі водії міста відносились достойно до жителів Білої Церкви. Ми готові до відкритого діалогу і з перевізниками, і з містянами. Міська влада за те, щоб у нашому місті панував добробут, щоб тут хотілося жити і працювати. Я вірю, що ми спільними силами виведемо наші підприємства на новий рівень», - зазначив заступник міського голови Олександр Поляруш.

Під час розгляду вищезазначених питань було обговорено недотримання графіків руху громадського транспорту міста, про перевірку транспортних засобів, що обслуговують маршрути міста на відповідність експлуатаційним нормам, про безкоштовний проїзд пільговиків, про виконання інвестиційних зобов’язань та ін..

Також було прийнято рішення про те, щоб тимчасово зняти автобусні маршрути №7 та №8 з балансу КП БМР «Тролейбусне управління» та винести питання про оголошення конкурсу на ці маршрути на чергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.

У ході заходу до присутніх звернувся перший заступник голови Ради Всеукраїнської незалежної професійної спілки працівників транспорту Федерації професійних спілок України Віктор Гербеда, який висловив готовність сприяти у створенні профспілки перевізників Білої Церкви і допомагати у вирішенні юридичних питань.

У заходах взяли участь: начальник відділу транспорту та зв’язку міської ради Олена Шевченко, представники надавачів послуг кабельного телебачення та автотранспортних підприємств міста.

Відбулося обговорення нагальних питань міста


Опубліковано: 01 березня 2019 року
Поділитися