Відбулося чергове засідання Громадської ради

29 січня відбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради.

У ході заходу присутні отримали роз’яснення від заступника міського голови Анатолія Кравця щодо механізмів впровадження Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання». Зокрема це стосувалося оснащення житлового фонду у місті Біла Церква засобами обліку використання, регулювання та споживання холодної води.

Також було взято до уваги інформації начальника відділу інформаційних ресурсів та зв’язків з громадськістю міської ради Олега Турія про хід виконання Програми розвитку громадянського суспільства у місті Біла Церква на 2016-2020 роки за 2019 рік та в.о. начальника управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради Людмили Гадіяк щодо стану реалізації медичної реформи у місті Біла Церква.

Голова Громадської ради Оксана Сахарова поінформувала про виконання Плану роботи Громадської ради за 2019 рік. Так, за 2019 рік відбулося 11 засідань Правління Громадської ради та 8 засідань Громадської ради. У ході засідань були розглянуті такі питання: про тарифи на послуги з перевезення пасажирів, організаційні питання, питання розвитку громадянського суспільства у місті Біла Церква, внесення пропозицій до Положення по Громадському бюджету 2019, про склад виконавчого комітету, щодо деяких питань облаштування вузлами комерційного обліку житлових будинків та процедури нарахування коштів, про початок опалювального сезону.

Також протягом 2019 року члени Громадської ради брали активну участь у житті міста, ініціювали та провели понад 30 заходів спрямованих на популяризацію культурних цінностей, спорту та здорового способу життя, активізацію громадянського суспільства, залучення молоді до навчальних та освітніх заходів та ін. Присутні обговорили звіт про виконання Плану за 2019 рік та взяли його до відома.

Під час заходу члени Громадської ради обговорили та схвалили проєкт Плану роботи ради на 2020 рік.

У засіданні взяли участь директор КП БМР «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви» Володимир Бабенко та журналісти місцевих ЗМІ.

Відбулося чергове засідання Громадської ради


Опубліковано: 30 січня 2020 року
Поділитися