Веселий Компас зима 2021

24 лютого в м.Біла Церква в парковій зоні загальноосвітньої школи № 4 відбувся турнір Київської області зі спортивного орієнтування «Веселий Компас зима 2021».

На церемонії відкриття з привітальним словом до учасників турніру звернувся директор КЗ БМР «Білоцерківський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк. Висловив свої привітання і представник Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Іван Мигрин.

У турнірі взяли участь юнаки та дівчата віком від 9 до 17 років. 20 юних спортсменів змагались з орієнтування на маркованій дистанції – найскладнішій дисципліні серед усіх видів дистанцій спортивного орієнтування.  На дистанції спортсменам необхідно при максимальній швидкості показати досконалу точність. Помилки для учасника змагань коштують дуже дорого – за 3 мм помилки спортсмен отримує 1 штрафну хвилину. Як правило переможцями в змаганнях на маркованій дистанції є орієнтувальники, які найточніше проходять дистанцію.

Переможцями та призерами турніру Київської області зі спортивного орієнтування «Веселий Компас зима 2021» стали:

Серед юнаків та дівчат 2010-2011рр.н.

І місце – Даша Гануш

ІІ місце – Ярослав Ревун

ІІІ місце – Костянтин Джима

 

Серед юнаків 2008-2009рр.н.

І місце – Богдан Андрєєв

ІІ місце – Івана Журбенко

ІІІ місце – Дмитра Войцешука

Серед дівчат 2008-2009рр.н.

І місце – Марія Ступак

ІІ місце – Каріна Юзефович

ІІІ місце – Вероніка Нагаївська

Серед юнаків та дівчат 2004-2005рр.н.

І місце – Ростислав Гануш

ІІ місце – Дарина Лук’янець

ІІІ місце – Андрій Коточігов

 

Переможці та призери турніру отримали кубки, медалі та дипломи від організатора заходу.

Вітаємо переможців і призерів змагань та зичимо нових звитяг і досягнень.

Організував фестиваль Київський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».  За дорученням обласного центра "Спорт для всіх" координацію турніру в місті Біла Церква здійснював КЗ БМР «Білоцерківський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Захід відбувся за сприяння педагогічного колективу Білоцерківської загальноосвітньої школи №4. Головний суддя змагань - Олег Зіглін.

Веселий Компас зима 2021


Опубліковано: 01 березня 2021 року
Поділитися