Уклін тим, хто невтомно розвив та розвиває наше місто

16 вересня, напередодні 989-річниці Дня міста Біла Церква, відбулася традиційна зустріч міського голови із Золотим фондом міста.

  Все починалося 23 роки тому, розпорядженням міського голови від 14 вересня 1998р. було створено Золотий фонд міста з числа найвідоміших жителів міста Біла Церква.

  Занесення громадян до списку членів Золотого фонду міста є вищою формою відзначення громадян за їх значні заслуги перед містом Біла Церква у розвитку науки, культури, освіти, охорони здоров'я, спорту, промисловості, будівництва, зв'язку, торговельного обслуговування, забезпечення законності і правопорядку.

  Члени Золотого фонду є прикрасою нашого міста, його гордістю.  Саме

завдяки їхнім трудовим та творчим здобуткам, наше місто добре знане не

тільки в області, а й в Україні та за її межами.

На сьогодні Золотий фонд налічує 307 осіб. І кожного року він поповнюється.

Звертаючись до знаних білоцерківців міський голова Геннадій Дикий подякував їм їх працю, назвавши по праву старійшинами нашого міста: «Ви люди праці, всіх галузей, від яких залежить життєдіяльність нашої Білої Церкви. Багато з вас вже на заслуженому відпочинку, але вивчаючи нашу новітню історію, я прекрасно усвідомлюю ваш вклад, аби наше місто було найбільшим в Київській області та знаним в Україні й за кордоном.  Сьогодні ми намагаємося працювати так, щоб тримати той високий рівень, який свого часу ви заклали, працюючи кожен на своєму місці».

 Міський голова коротко зупинився на основних заходах, які наразі проводяться у місті у цьому році та заплановано на наступний: реконструкції мосту по вул.Дружба; майбутнього будівництва мосту замість так званого дерев’яного мосту; реконструкції набережної вздовж р. Рось, вул. Я.Мудрого, площі П.Запорожця, проведенні робіт на масиві Леваневського (дороги, сквери, проєктування парку із зоною дозвілля біля ПК «Росава»), парку біля Пам’ятного знаку «Літак» з розчищенням річки Протока, скверу перед першою музичною школою тощо.  

Геннадій Дикий також розповів про роботу щодо підтримки сфери охорони здоров’я (закупівля обладнання, ремонт приміщень, встановлено ліфтіи у лікарні №1 та №2, реконструйовано приймальне відділення лікарні №2 та встановлюється там апарат КТ. У ц.р. також планується відкриття амбулаторії на вул. Водопійна.

Сфера освіти: продовжується покращення навчальних закладів; шість років тому біля шкіл не було жодного сучасного спортивного майданчика, у ц.р. завершено облаштування всіх, а також у с.Шкарівка,  яка входить у нашу громаду; для молоді повністю оновлено скейт-парк таі ін.

«Ми маємо багато планів щодо подальшого розвитку, тому не зупиняємося. Дякую вам за допомогу, корисні поради та за розбудову  нашого міста», - зазначив Геннадій Дикий та побажав здоров’я їхнім родинам.

 

Під час заходу Свідоцтва члена Золотого фонду – 2021 року було вручено :

 

  1. Бараненко Людмилі Кімівні – «Заслуженому вчителю України», учительці початкових класів Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа I-III ступенів № 15 – дитячо- юнацький спортивно-оздоровчий клуб» Білоцерківської міської ради
  2. Вітряку Анатолію Вікторовичу -  «Заслуженому лісівнику України»,  директорові державного підприємства «Білоцерківське лісове господарство»
  3. Крижешевській Лесі Юр’ївні - «Заслуженому працівнику культури України», директорові комунального закладу Білоцерківської міської ради Білоцерківська школа мистецтв № 1 імені Юрія Павленка
  4. Поправці Варварі Василівні – ветерану праці, нагородженій  орденами «Трудової слави» II та III ступенів
  5. Савчуку Анатолію Анатолійовичу – «Заслуженому працівнику промисловості України», директорові Білоцерківського УВП УТОС

 

Під час зустрічі всі члени  отримали значки члена Золотого фонду та відповідні посвідчення.

 

Хвилиною мовчання було вшановано тих членів Золотого фонду,  хто пішов з життя за останній рік це:

          - Волощенко Василь Дмитрович,

           - Гай Галина Семенівна,

           - Гай Анатолій Іванович,

           - Дячун Теодор Григорович,

           - Душак Олена Миколаївна,

           - Казакова Галина Сергіївна,

           - Сулима Микола Павлович,

- Панов Анатолій Івангович

 

         Концертна програма була представлена артистами Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського, випускниками міських шкіл мистецтв та ін.

 

Уклін тим, хто невтомно розвив та розвиває наше місто


Опубліковано: 16 вересня 2021 року
Поділитися