Учнівська ліга «Здорова Україна»

30 травня у Білій Церкві  на базі стадіону «Трудові резерви» відбувся етап змагань Учнівської ліги «Здорова Україна» . Змагання триватимуть до червня і складаються із чотирьох етапів: «Ліга дружніх», «Ліга сміливих», «Перша ліга» та «Вища ліга».

Змагання відбуваються у рамках  реалізації загальнонаціональної Програми «Здорова Україна», ініційованої Офісом Президента України, та з метою підвищення рухової активності дітей  та учнівської молоді  і розвитку в області  фізичної культури і спорту, які є важливими чинниками формування здорового покоління.

На церемонії урочистого відкриття оздоровчо-спортивного заходу були присутні заступник міського голови Катерина Возненко, начальник управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації Сергій Тимофєєв, начальник Київського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України  Анатолій Ільченко та представники Білоцерківської районної військової адміністрації.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх українців, які через війну втратили свої життя.

Щоб команди та вболівальники збадьорилися перед змаганнями, розігріваючу руханку  провела учасниця Олімпійських ігор, чемпіонка світу та Європи з марафонського бігу та майстер спорту України міжнародного класу Дар’я Михайлова.

У рамках заходу команди Білоцерківської, Володарської, Гребінківської, Ковалівської, Маловільшанської, Рокитнянської, Сквирської, Ставищенської, Таращанської, Тетіївської, Узинської та Фурсівської громад змагалися  в іграх «Cool Games», доджбол, петанк  та футбол. Загалом у етапі змагань взяли участь 262 учні шкіл Білоцерківського району.

Учасникам та переможцям змагань були вручені дипломи, кубки та комплекти м’ячів.

 

Учнівська ліга «Здорова Україна»


Опубліковано: 30 травня 2023 року
Поділитися