У перший день Нового року у громаді з’явилося два нових життя

Життя триває! І ніхто, ніколи не завадить розвитку Української нації, не винищить козацький рід, не вб’є надію на незалежне, вільне життя на своїй, Богом даній землі. І, що козацькому роду нема переводу, це не просто слова, а залізне твердження, адже попри війну, біль, страх та негаразди у Білоцерківській громаді у перший день Нового року народилося двійко немовлят. І ці дітки є символом того, що України житиме!

   02 січня у Білій Церкві відбулася традиційна акція «Новий громадянин міста», під час якої заведено вітати породіль, які перші народили немовлят у Новому році.

Цього дня до міського пологового будинку завітав міський голова Геннадій Дикий та привітав щасливих матусь.

Першою 1  січня о 18.00 народилася  дівчинка у родині Замастеренків  Ірини та Андрія. Дитина є першою у родині, її тато військовослужбовець, захищає майбутнє своєї донечки та всієї України.

 А о 22.10 у Стойко Тетяни та Валентина народився хлопчик. Він друга дитина, його  батьки назвуть Ярославом.

Вітаючи породіль Геннадій Анатолійович побажав малюкам та батькам міцного здоров’я, життя у мирній країні, радості від кожного дня та щасливої долі родинам. Висловив сподівання, що діти будуть надійною опорою і підтримкою для своїх батьків та гідним майбутнім для України.

Доповненням до поздоровлень стали квіти та дитячі комбінезони.

У заході взяли участь: заступник міського голови Катерина Возненко, начальник управління з питань молоді та спорту міської ради Олексій Копишинський, т.в.о.головного лікаря КНП БМР «Білоцерківський пологовий будинок» Володимир Солодовник.

 

У перший день Нового року у громаді з’явилося два нових життя


Опубліковано: 02 січня 2023 року
Поділитися