У Білоцерківській громаді відзначили талановитих учнів отримали стипендії міського голови

Сьогодні, 1 червня у  День захисту дітей відбулося вручення стипендій міського голови талановитим та обдарованим учням.

В рамках багатьох діючих місцевих програм в Білоцерківській міській територіальній громаді проводиться плідна робота щодо охорони дитинства, захисту прав та інтересів дітей, підтримка обдарованих дітей та молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти міста і стимулювання дітей та молоді на досягнення високих результатів, творчих здобутків у мистецтві.

Так, стипендія обдарованим учням шкіл естетичного виховання  була запроваджена у 1998 році. За цей час  стипендіатами міського голови стали 642 дитини. Із них, в цьому навчальному році - 34 учня мистецьких шкіл міста.

Вручаючи свідоцтва про призначення стипендій, міський голова Геннадій Дикий подякував викладачам і батькам за наполегливу працю у навчанні та вихованні юних талантів, а діткам побажав нових творчих досягнень та перемог.

«Найголовнішим завданням вчителів, батьків, місцевої влади є підтримка наших дітей. Не зважаючи на війну, маємо зробити усе можливе для того, щоб учні мали можливість здобувати повноцінну та якісну освіту. Саме в цих дітях успішне майбутнє нашої країни, з ними – ми сильні і непереможні!», - наголосив Геннадій Дикий.

Стипендії міського голови були також вручені випускникам 11 та 12 класів, якими опікується служба у справах дітей.

Приємним подарунком для присутніх став перегляд перегляд українського 3D анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня».

У заході також взяли участь заступник міського голови Катерина Возненко, депутат Білоцерківської міської ради Леся Крижешевська, директори та викладачі мистецьких шкіл громади.

 

У Білоцерківській громаді відзначили талановитих учнів отримали стипендії міського голови


Опубліковано: 01 червня 2023 року
Поділитися