У Білій Церкві засяяли «Різдвяні зорі»

26 грудня у Будинку органної та камерної музики відбувся гала-концерт XXIII дитячого мистецького фестивалю «Різдвяні зорі» Білоцерківської школи мистецтв №1. Концерт організовано за сприяння відділу культури та туризму Білоцерківської міської ради.

 

У своєму виступі директорка школи Леся Крижешевська привітала учасників заходу: «На даний момент у нашій школі навчається 635 учнів. У 2017 році надзвичайно пожвавилася концертна діяльність учнівських та педагогічних колективів школи. На усіх заходах, які відбуваються у нашому місті, виступи юних вихованців закладу завжди бажані».

 

У ході гала-концерту також були вручені нагороди переможцям обласного фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Дебют», яких у 2017 році стало аж 20.

 

Концертна програма заходу продемонструвала різноманітну жанровість роботи школи, за якими працює заклад, втілюючи новаторські креативні ідеї: від української народної музики та класики до джазу й найсучасніших рокових композицій. Виступи солістів – лауреатів міжнародних, всеукраїнських і обласних конкурсів та творчих колективів підтвердили високий рівень професійної майстерності педагогічного колективу школи мистецтв №1. 

 

Наприкінці концерту усі хорові колективи школи виконали «Щедрик», додавши ще більше емоцій і святкового настрою. Щедрівку було присвячено до 140-річчя з дня народження його автора М.Леонтовича.

 

У заході взяли участь начальник відділу культури та туризму Білоцерківської міської радиЮлія Ковальська, рідні та друзі вихованців школи, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

У Білій Церкві засяяли «Різдвяні зорі»


Опубліковано: 27 грудня 2017 року
Поділитися