У Білій Церкві відбувся різдвяний фестиваль щедрівок та колядок

07 січня в Парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка м.Біла Церква з нагоди свята Різдва Христового відбувся Фестиваль щедрівок та колядок, організований відділом культури і туризму Білоцерківської міської ради. Саме в різдвяних піснях, колядках та щедрівках, які з давніх-давен супроводжують наш народ, втілені мудрість і доброзичливість, чарівна душа і щире серце всіх українців.

 

Під час заходу зі словами вітань та найкращих побажань до присутніх звернулися: благочинний Білоцерківського району, настоятель церкви Покрови Божої Матері Української Православної Церкви Київського патріархату Микола Гопайнич, священик Андрій Черниш (Управління Білоцерківської єпархії), представники Української Християнської євангельської церкви «Джерело життя».

 

Протягом святкового дійства лунали колядки у виконанні вихованців Недільної школи Парафії Покрова Божої Матері, дитячої єпархіальної хорової школи при Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

 

З віршами на різдвяну тематику, колядками та щедрівками виступили представники клубів «Чарівна мить», «Вікторія», «Пролісок», «Золота осінь», «Промінь надії», «Мрія», «Гармонія», «Лада», а також вокальний ансамбль «Спадщина» та Загальний академічний хор (художній керівник Ніна Левченко).

 

Дійство розділило чимало білоцерківців, які підспівували хоровим колективам, даруючи одне одному піднесений настрій, а також дякували організаторам свята за можливість чудово провести час.

 

У заході взяли участь: заступник міського голови Ольга Настіна, представники громадськості та ін.

У Білій Церкві відбувся різдвяний фестиваль щедрівок та колядок


Опубліковано: 09 січня 2018 року
Поділитися