У Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди початку роботи патрульної поліції

21 серпня у Білій Церкві відбувся урочистий захід з нагоди початку роботи патрульної поліції у нашому місті.

Молоді люди, які вишикувалися на площі перед приміщенням батальйону патрульної поліції, є вже третім поколінням випускників новоствореного навчального закладу - Академії патрульної поліції. Вони нестимуть службу в батальйоні патрульної поліції в місті Біла Церква, що входить до складу управління патрульної поліції у Київській області. Їхнє завдання – забезпечувати публічну безпеку і порядок, охороняти права і свободи людини, а також інтереси суспільства і держави, протидіяти злочинності та допомагати тим, хто цього потребує.

60 патрульних, які склали Присягу на вірність українському народу, будуть патрулювати місто Біла Церква та автошлях Київ-Одеса до межі з Черкаською областю.

Зі словами привітань до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий: «Я щиро радий вітати Вас із цим визначним днем не тільки для Білої Церкви, а й для всієї України. Я переконаний, що для Вас гасло "Служити і захищати!" - це не просто слова, тому безпека білоцерківців у надійних руках. Ви гордість нашого міста, і я дякую Вам за відданість своїй справі».

Також до привітань долучилися начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, полковник поліції Євгеній Жуков, начальник Головного управління Національної поліції у Київській області, генерал поліції третього рангу Дмитро Ценов, заступник  голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук.

Цього дня усі присутні працівники поліції перев’язали свої жетони чорними стрічками. Це пов’язано із трагедією, що сталася нещодавно у Харкові: під час затримання озброєного зловмисника поліцейський Дмитро Кірієнко отримав два вогнепальні поранення, від яких помер у лікарні. У загиблого правоохоронця залишилася дружина та дворічна донька. На знак поваги під час заходу була оголошена хвилина мовчання.

У заході взяли участь рідні та друзі правоохоронців, представники громадськості та журналісти ЗМІ.

У Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди запуску патрульної поліції


Опубліковано: 21 серпня 2018 року
Поділитися