Творчі злети вихованців школи словесності в період літніх канікул

На початку липня завершилися заняття в самоосвітній школі словесності  клубу за місцем  проживання «Прометей», які з березня проводилися в дистанційному режимі. Напруженою роботою з підготовки та здачі ЗНО та вступною кампанією до вишів було заповнене літо випускників. З головним завданням–  пройти зовнішнє незалежне оцінювання  з української мови та літератури – вихованці  успішно справилися. Разом з тим,  вони продовжували працювати у творчому напрямку та брали участь у різноманітних онлайн-конкурсах.

Наприкінці серпня прийшла приємна новина – дипломантом в номінації «Поезія» конкурсу літературної творчості «Море талантів» міжнародного Корнійчуковського фестивалю стала Анна Донець – вихованка школи словесності. Влітку  Анна також брала участь  у Міжнародному літературному конкурсі «Наше серце», стала переможницею,  і один із її творів надрукований у Віснику цього конкурсу.

Керівник школи словесності Людмила Гордєєва бажає своїм вихованцям успіхів у новому етапі життя (на студентських лавах) та запрошує до навчання й творчої самореалізації нових вихованців.

Управління з питань молоді та спорту

Білоцерківської міської ради

Творчі злети вихованців школи словесності в період літніх канікул


Опубліковано: 02 вересня 2020 року
Поділитися