Ситуація щодо резервного трубопроводу водопостачання

Нагадаємо, що 17 лютого ц.р. було виявлено спробу розкрадання комунальної власності громади міста Біла Церква та відкрито кримінальне провадження у даній справі. (https://new.bc-rada.gov.ua/pro_misto/novyny/vdalosia_vidvernuty_velycheznu_katastrofu.html)

 

07 травня о 10:00, відповідно до листа Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області,  на території водоочисних споруд ТОВ «Білоцерківвода» (вул.. Ставищанська, 130) повинна була відбутися передача речового доказу – 15 секцій трубопроводу діаметром 140 см, довжиною від 1080 до 1200 см – на зберігання ТОВ «Новація-1». Дана передача мала здійснитися відповідно до постанови слідчого про зміну зберігача речового доказу від 04.05.2018 року у зв’язку із винесенням ухвали Білоцерківського міськрайонного суду Київської області 03.05.2018 року про знаття арешту із зазначеного вище майна.

 

Представники міської ради, ТОВ «Білоцерківвода» та журналісти місцевих ЗМІ зібралися у визначені час та місце. Проте старший слідчий СВ Білоцерківського ВП ГУНП в Київській області майор поліції Міхєєва Є.Г. та представники ТОВ «Новація-1» не з’явилися.

 

Із коментарями начальника комунальної власності та концесії міської ради Руслана Гребенюка та директора ТОВ «Білоцерківвода» Тетяни Бойко щодо даної ситуації можна ознайомитися за посиланням.


Опубліковано: 07 травня 2018 року
Поділитися