Спортивний фестиваль «Ти зможеш, якщо зміг я»

9 листопада у місті Біла Церква з метою популяризації здорового способу життя і залучення школярів до активних занять фізичною культурою та спортом у Білоцерківській спеціальній загальноосвітній школі № 19 (директор - Валентина Іщук) відбувся відкритий міський спортивно-оздоровчий фестиваль серед дітей з особливими потребами «Ти зможеш, якщо зміг я». Захід також був присвячений Дню створення книги рекордів Гіннеса.

 

Фестиваль організований відділом з питань фізичної культури та спорту міської ради, управлінням освіти і науки міської ради і Білоцерківським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», за сприяння адміністрації та педагогічного колективу Білоцерківської спеціальної загальноосвітньої школи № 19, громадської спортивної організації «Федеративне футбольне суспільство Білоцерківщини».

 

Організаторів, учасників, гостей фестивалю теплими словами привітали начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради Валентина Коросько та завідувач науково-педагогічного центру управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Владислав Висторожський.

 

Вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» представили присутнім показовий виступ.

 

Спортивна програма фестивалю складалась з естафети «Веселі старти» та змагань із футзалу. У фестивалі взяли участь діти віком від 7 до 14 років у складі п’яти команд: «Спритні», «Дужі», «Зірка», «Дружба», «Метеор».

 

В естафеті «Веселі старти» І місце зайняла команда «Спритні», ІІ місце – команда «Дужі».

У змаганнях із футзалу І місце здобула команда «Метеор», ІІ місце – команда «Зірка», ІІІ місце – команда «Дружба».

 

Переможці естафет і змагань були нагороджені медалями та дипломами, команди-переможці у змаганнях із футзалу – кубками відповідних ступенів. Всі присутні на спортивному святі вихованці БСЗШ №19 отримали солодкі призи від організаторів фестивалю.

 

В заході взяли участь в. о. директора  Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Віталій Плющ,  інструктор методист Київського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Олександр Мамалига.

 

Учасники та гості спортивного свята отримали незабутні враження, безліч позитивних емоцій, відчули турботу про них, які їм так необхідні.

 

Спортивний фестиваль «Ти зможеш, якщо зміг я»


Опубліковано: 13 листопада 2017 року
Поділитися