Секретар міської ради провів особистий прийом громадян

11 липня секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб провів особистий прийом громадян, на який прийшли 4 особи.

Жителі громади звернулися з проханням розглянути можливість облаштувати найпростіше укриття у підвальному приміщенні одного з житлових будинків по вул. М.Леонтовича, відновити функціонування автобусного маршруту №8, встановити вузол обліку теплової енергії на житловий будинок по вул. Гайок та ін.

Усім громадянам, які прийшли на прийом, було надано роз’яснення. Відповідним службам секретар міської ради дав доручення щодо вивчення та розгляду можливості вирішення піднятих питань.

Нагадуємо, що відділ звернень громадян Білоцерківської міської ради відтепер знаходиться за новою адресою: м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 2.

Графік роботи відділу звернень громадян: понеділок-четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця - з 8.00 до 15.45, обідня перерва з 13.00 до 13.45, субота-неділя – вихідний.

Тел.: (04563) 5-36-64.

Електронна адреса: zvern@bc-rada.gov.ua

З графіком особистого прийому громадян керівним складом міської ради, виконавчого комітету, а також з порядком організації та проведення прийому можна ознайомитися за посиланням (https://new.bc-rada.gov.ua/miska_rada/normatyvni_akty/191r_pro_orhanizatsiiu_osobystoho_pryiomu_hromadian_kerivnym_skladom_bilotserkivskoi_miskoi_rady_ta_yii_vykonavchoho_komitetu/154321.pdf)


Опубліковано: 11 липня 2024 року
Поділитися