Розвиток позашкілля в перервах між повітряними тривогами

14 березня Білоцерківську громаду з робочим візитом відвідав заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк.

Ключові питання, пов’язані із розвитком молодіжного, національно-патріотичного та спортивного напряму, організацією дитячого позашкілля в умовах воєнного стану, Віталій Власюк обговорив з міським головою Геннадієм Диким та його заступником Катериною Возненко.

Так, під час візиту до комунального закладу Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон» заступник голови КОВА зазначив, що перш за все, має на меті ознайомлення з реальною ситуацією на місцях.

«Такі візити дуже важливі. Ми хочемо чітко розуміти, з якими проблемами стикаються органи місцевого самоврядування, працюючи в умовах майже щоденних повітряних тривог, та яким чином ми можемо допомогти у вирішенні цих проблем на своєму рівні. Та й живе спілкування з усіма учасниками освітнього процесу, і з вихованцями, і з тренерами – набагато краще за сухі статистичні звіти» - зазначив Віталій Власюк.

Міський голова Геннадій Дикий зауважив, що попри воєнний стан та російські атаки на енергетичну інфраструктуру, Білоцерківській громаді вдалось повною мірою зберегти позашкілля, і воно поступово повертається до стабільного графіку.

«Під час найбільшого дефіциту електроенергії нам доводилось надавати пріоритет об’єктам критичної інфраструктури. В першу чергу, це опалення житлового фонду, лікарень та шкіл. Тому, зважаючи на енергозатратність такого об'єкта, як, наприклад, Льодова арена, довелось тимчасово призупинити заняття діток на льоду. Ми розуміємо важливість позашкілля для розвитку здібностей обдарованих діток та виховання національно-патріотичної молоді. Тому, як тільки ситуація в енергетиці стабілізувалась, і ми отримали можливість відновити роботу закладу – ми це одразу зробили», - наголосив Геннадій Дикий.

Цього дня Віталій Власюк також провів зустріч зі студентами Білоцерківського національного аграрного університету, взяв участь в обговоренні робочих процесів з питань реабілітації у Білоцерківській міській клінічній лікарні №2 та в обласній стоматологічній поліклініці.

Розвиток позашкілля в перервах між повітряними тривогами


Опубліковано: 14 березня 2023 року
Поділитися