Публічне обговорення порядку здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель.

12 листопада у Білій Церкві відбулось публічне обговорення проєкту рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження Порядку здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель Білоцерківської міської територіальної громади», яке провела перший заступник міського голови Інна Новогребельська.

Обговорення було проведено у форматі «круглого столу» за участю представників громадськості та влади.

Проєкт рішення спрямований на дотримання законодавства у сфері здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель Білоцерківської міської територіальної громади, порядок оформлення результатів здійснення самоврядного контролю.

Прийняття цього регуляторного акта сприятиме дотриманню законних прав та інтересів громадян, дотримання умов добросусідства  власниками земельних ділянок і землекористувачами та  позитивно вплине на темпи економічного зростання громади.

За підсумками обговорення було вирішено рекомендувати винести на  розгляд постійної комісії та сесії міської ради проєкт рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження Порядку здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель Білоцерківської міської територіальної громади».

Публічне обговорення порядку здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель.


Опубліковано: 12 листопада 2021 року
Поділитися