Призначено управителів низки багатоквартирних будинків на території Білоцерківської міської територіальної громади

Згідно із чинним законодавством співвласники багатоквартирних будинків мали  визначитися із формою їх  управління. Проте, у нашому місті є низка таких будинків, співвласники яких не створили ОСББ та  не прийняли рішення про іншу форму управління багатоквартирним будинком.

 

Тому, з метою забезпечення на території Білоцерківської міської територіальної громади ефективного утримання багатоквартирних будинків, виконавчий комітет міської ради вирішив призначити управителями багатоквартирних будинків:

-КП БМР ЖЕК №1 - для 42 багатоквартирних будинків;

-КП БМР ЖЕК №2 - для 34 багатоквартирних будинків;

-КП БМР ЖЕК №7 - для 2 багатоквартирних будинків.

Директору департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради доручено провести процедуру оформлення відповідних догговорів.

Інформацію про результати конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків, їх контактні телефони, номери та дати укладання договорів, ціну послуги буде доведено до відома співвласників багатоквартирних будинків шляхом розміщення відповідного оголошення на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради та на інформаційних стендах біля під’їздів.

 


Опубліковано: 22 грудня 2021 року
Поділитися