Професійне свято архітекторів

27 червня у Білій Церкві відбувся урочистий захід з нагоди Дня архітектора України, який згідно з указом Президента України щороку відзначається 01 липня.

Із привітальним словом до архітекторів міста та всіх причетних до цієї галузі, звернувся міський голова Геннадій Дикий: «Завдяки вам наше місто розбудовується, у нас є нові будинки, незвичайні та феєричні скульптури, різноманітні проекти. З кожним роком Білу Церкву все більше впізнає Україна, нас відвідують туристи. А архітектурна складова міста – це якраз наше обличчя. Я вірю, що до тисячоліття Білої Церкви - вона буде геть інша, ще краща, ніж зараз. І все це на наших з вами плечах. Творіть та створюйте!»

Міський голова нагородив нагрудним знаком «Відзнака міського голови» архітектора Олега Пускова.

Представникам архітектурної галузі були вручені грамоти та подяки від міського голови, а також грошові винагороди.

Привітальне слово також сказав народний депутат України Хвича Мепарішвілі: «Я щиро радий вітати вас із цим святом, адже без вас не було б тих домівок, які ми зараз маємо. Хочу побажати вам вперто йти до своїх мрій та здоров’я. В усьому іншому ми вас підтримаємо!»

Також до присутніх звернувся заступник міського голови Олександр Поляруш, який теж побажав наснаги та натхнення у виконанні своєї роботи і вручив грамоти та грошові винагороди.

Під час заходу голова Білоцерківської організації Національної спілки архітекторів України Аркадій Дубік нагородив грамотами спілки архітекторів Білої Церкви за значний внесок в забудову нашого міста. Із їхніми проектами, до речі, можна було ознайомитися під час заходу.

У заході взяли участь: член виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Вадим Маршалок, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Професійне свято архітекторів


Опубліковано: 27 червня 2019 року
Поділитися