Представники спортивної спільноти Білоцерківської громади отримали нагороди

13 липня у Білій Церкві міський голова Геннадій Дикий нагородив кращих спортивних діячів громади.

Так, на виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту Білоцерківської міської територіальної громади на 2017 – 2021 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 01 грудня 2016 року № 352-20-VІІ (зі змінами), щомісяця визначається «Кращий спортсмен  місяця та його тренер».

Кращим спортсменом травня у Білоцерківській міській територіальній громади визнано  майстра спорту України з вільної боротьби,  члена збірної команди України – Валентина Бабія, який став бронзовим призером чемпіонату Європи серед чоловіків до 23 років (в.к.79 кг), що проходив у м. Скоп`є, Македонія (17-23.05.2021 р.).

Валентин Бабій є випускником обласного ліцею-інтернату фізичної культури та спорту, нині вихованець КЗ БМР ДЮСШ «Богатир».

Міський голова Геннадій Дикий нагородив спортсмена статуеткою «Кращий спортсмен місяця», свідоцтвом та грошовою винагородою.

Тренера Валентина Бабія – майстра спорту СРСР, старшого тренера Київської області з вільної боротьби серед юніорів Валерія Падальця також було нагороджено статуеткою, свідоцтвом та грошовою винагородою.

Цього дня також нагородили директора дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» Володимира Корнієнка. За вагомий внесок у розвиток спорту, примноження спортивної слави Білоцерківської громади, Київщини та України і з нагоди 60-річного ювілею, міський голова нагородив його нагрудним знаком «Відзнака міського голови».

«Білоцерківська громада має серйозні спортивні традиції та високі досягнення в такому виді спорту як боротьба: багато білоцерківців стають чемпіонами Європи та призерами світових чемпіонатів. Ми пишаємося білоцерківським спортсменами серед яких є призери Європейського та світового рівня. А керівниками, як Володимир Корнієнко, можна пишатися, адже вони горять і живуть своєю роботою, займаючись розвитком спорту в нашій громаді», - зазначив міський голова вручаючи заслужені нагороди спортивним діячам.

«Білоцерківська громада має серйозні спортивні традиції та високі досягнення в такому виді спорту як боротьба: багато білоцерківців стають чемпіонами Європи та призерами світових чемпіонатів. А керівниками, такими як Володимир Корнієнко, можна пишатися, адже вони горять і живуть своєю роботою, займаючись розвитком спорту», - зазначив міський голова вручаючи заслужені нагороди спортивним діячам.

За 20 років роботи ДЮСШ «Юність» під керівництвом Володимира Васильовича близько 80 спортсменів продовжили навчання в КОЛІФКС та вищих спортивних закладів,  а сам заклад - протягом 15 років є переможцем та призером міських та обласних оглядів-конкурсів роботи спортивних шкіл.

Володимир Корнієнко постійно пропагує роботу ДЮСШ «Юність», активно надає допомогу в підготовці та проведенні змагань  високого  рівня. Завдяки його педагогічному таланту вихованці закладу з успіхом виступають на змаганнях різного рівня. Серед них є Фіналісти Олімпійських Ігор, переможці Кубків Світу, Чемпіонатів Європи, України та області.

Тож побажаємо нагородженим тільки перемог та подальших звершень у спортивній сфері!

Представники спортивної спільноти Білоцерківської громади отримали нагороди


Опубліковано: 13 липня 2021 року
Поділитися