Поліцейські офіцери Білоцерківської громади посилюватимуть свою роботу

Днями відбулася нарада за участю секретаря Білоцерківської міської ради Володимира Вовкотруба, заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету, начальника Білоцерківського відділу поліції Михайла Пелеха, поліцейських офіцерів громади, які працюють у різних населених пунктах, а також старост населених пунктів нашої громади. На нараді обговорили питання взаємодії поліцейських офіцерів громади з представниками влади та місцевими жителями різних населених пунктів Білоцерківської громади.

Під час наради поліцейські офіцери коротко презентували свою роботу, зупинилися на проблемних питаннях щодо забезпечення правопорядку в різних населених пунктах громади. Також спільно з представниками влади обговорили можливості підвищення ефективності своєї діяльності, особливості взаємодії з населенням тощо.

«Ввірену нам територію обслуговують і слідчо-оперативні групи, і полк патрульної поліції. Якщо поліцейські офіцери громади ініціюють відпрацювання, або ми бачимо, що криміногенна обстановка має бути кращою, ми посилюємо контроль цієї території. Найближчим часом ми плануємо втричі посилити правоохоронну діяльність на території за рахунок поліцейських офіцерів громади, які проходили навчання і приступлять до виконання своїх обов’язків», - зазначив Михайло Пелех.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» успішно реалізовується в Україні протягом кількох останніх років та вже зарекомендував себе як ефективний метод забезпечення публічної безпеки та боротьби зі злочинністю. У рамках проєкту один з етапів конкурсу на відбір поліцейського громади відбувся і на Київщині.

 

Поліцейські офіцери Білоцерківської громади посилюватимуть свою роботу


Опубліковано: 25 червня 2024 року
Поділитися