Подяка за те, що стоїте на сторожі безпеки і порядку міста

04 липня, щорічно, відзначається День Національної поліції України. Це визначено Указом Президента України від 4 квітня 2018 року № 97. До 2018 року зазначене свято відзначалося 4 серпня — у день підписання Президентом України Закону України «Про Національну поліцію». Перенесення його на 04 липня відбулося на честь події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли першу присягу на Софійській площі у Києві.

З цієї нагоди 15 липня міський голова Геннадій Дикий привітав батальйон патрульної поліції у м. Біла Церква з професійним святом - Днем Національної поліції України.

У своєму привітанні він зазначив, що до початку роботи патрульної поліції у Білій Церкві на дорогах згідно статистики гинуло від 18 до 20 осіб, і до 200 людей було травмовано. Зараз ці цифри зменшилися майже вдвічі, тобто щороку врятовано близько 10 життів.

«Ви професійно справляєтеся зі своїми обов’язками. Завдяки вашій сумлінній праці – ви завоювали довіру містян. Зараз, коли білоцерківці бачать екіпаж патрульної поліції – вони почуваються у безпеці. Дякую вам за вашу роботу. Вона небезпечна і дуже відповідальна, але важлива. Повертайтеся з патрулювань у такому ж складі, як заступили на нього. А ми будемо допомагати вам чим зможемо. Здоров’я та наснаги!», - зазначив міський голова Геннадій Дикий.

Міський голова вручив ряду патрульних поліцейських грамоти та цінні подарунки виконавчого комітету Білоцерківської міської ради за зразкове виконання службових обов’язків, вагомий внесок у забезпеченні правопорядку, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди п’ятої річниці створення Національної поліції України.

Патрульні також отримали вітання, вдячність за виконання службових обов’язків від начальника управління патрульної поліції у Київській області Іллі Єнакієва, командира батальйону патрульної поліції у місті Біла Церква Василя Коряка, в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрія Савчука. Вони також вручили почесні грамоти та подяки  ряду патрульних поліцейських.

Подяка за те, що стоїте на сторожі безпеки і порядку міста


Опубліковано: 15 липня 2020 року
Поділитися