Подаруй посмішку дітям

За багаторічною традицією до Міжнародного дня захисту дітей Білоцерківський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за підтримки доброчинців нашого міста готує для маленьких білоцерківців, сім'ї яких перебувають в полі зору Центру, багато приємних заходів та сюрпризів, об’єднаних спільним девізом: «Подаруй посмішку дітям».

 

Розпочалися святкові розваги 26 травня, коли групу підлітків запросили в розважальний комплекс «Шоколад», де надали в їх повне розпорядження дві ігрові доріжки для боулінгу.

 

31 травня хлопчики та дівчатка вдосталь розважилися на атракціоні «Батут» та взяли участь у конкурсі на приз глядацьких симпатій, який виграв один з наймолодших стрибунів, який і отримав в подарунок велику м’яку іграшку. 

 

1 червня святкування мало вже два осередки. В кінотеатрі ім. О.Довженка дітлахи  із захопленням подивилися мультиплікаційний фільм «Зачарований принц». Цього ж дня юні прихильники активного відпочинку віддали належне катанню на роликових ковзанах на роллердромі Criss-Cros.

 

Дитяче свято не має вихідних, тому в суботу, 2 червня, святкову естафету підхопив музей «Флора та Фауна», що в парку «Олександрія». Маленькі любителі живої природи у супроводі досвідченого екскурсовода зблизька роздивилися диких тварин та птахів, представлених в зоопарку і отримали відповіді на питання, що їх зацікавили.  

 

3 червня на перегляд казкової вистави «Бременські музиканти» театралів-початківців гостинно запросив Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П.К Саксаганського.

 

4 червня наймолодші «винуватці свята» розважались на атракціонах міського парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка.

 

І, звичайно, святкові смаколики для маленьких гурманів. Приватні підприємці міста пригостили дітлахів морозивом, здобою, печивом, натуральними соками та смачною піцою.

 

Білоцерківський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді радо вітає малечу Білої Церкви з Міжнародним Днем захисту дітей та висловлює щиру вдячність всім, хто допоміг упродовж шести днів  прикрасити радісними посмішками 452 дитячих обличчя.


Інформацію надано

Білоцерківським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Подаруй посмішку дітям


Опубліковано: 04 червня 2018 року
Поділитися