Почесне звання «Мати-героїня» присвоєно нашій землячці!

Указом Президента України від 21 червня 2004 року №963/2004 перелік почесних звань України, які є державними нагородами, доповнено Почесним званням «Мати –героїня».  Право на присвоєння цього звання мають жінки, які народили та виховали до восьмирічного віку 5 і більше дітей.

На сьогодні в  місті  Біла Церква такого  звання удостоєні   115 багатодітних   жінок.  2020  рік  також  поповнив   когорту  матерів-героїнь нашого міста. Указом Президента України  від 08.05.2020  № 170/2020  за вагомий особистий внесок у виховання дітей, створення сприятливих умов для здобуття ними освіти, формування високих духовних і моральних якостей почесне звання України «Мати-героїня» присвоєно Сушанській Марії Іванівні, яка народила та виховала до восьмирічного віку сімох дітей.

9 липня поточного року заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов  в урочистій обстановці  вручив  державні нагороди,  посвідчення та нагрудні  знаки 14 жінкам Київщини, в тому числі і  нашій землячці Сушанській Марії Іванівні.  

 Вітаємо Марію Іванівну із заслуженою нагородою і зичимо їй та її дітям міцного здоров’я, успіхів, щастя,  миру та усіляких гараздів.

Почесне звання «Мати-героїня» присвоєно нашій землячці!


Опубліковано: 10 липня 2020 року
Поділитися