Олександрійська феєрія: вп’яте незабутні враження для містян

17 вересня в м.Біла Церква відбулося відкриття ювілейного п’ятого фестивалю повітряних куль "Олександрійська феєрія".

Емоційне та неординарне свято, яке дарує незабутні враження та емоції триватиме протягом трьох днів у дендропарку "Олександрія".

Організаторами святкового дійства виступили: ГО «Біла Церква туристична», повітроплавна компанія «Спарт-Аеро».

До програми заходу входять спільні польоти теплових аеростатів з парку "Олександрія" над найвизначнішими видами Білої Церкви.

Під час урочистого відкриття свята присутніх білоцерківців привітав міський голова Геннадій Дикий: «Це приклад гарної співпраці державної установи, громадських організацій та міської влади в організації цікавих й неодинарних свят для жителів та гостей міста. Переконаний, що ви всі отримаєте гарні враження, відпочините, хтось політає, але більшість зможе на власні очі побачити класне  видовище  - політ красенів повітряних куль та ще й у День народження рідного міста».

 

Слова вітань з Днем міста та побажань отримати незабутніх вражень від споглядання й польоту на кулях під час фестивалю «Олександрійська феєрія» звучали  й від організаторів заходу - голови громадської організації «Біла Церква туристична» Олени Фастівської, президенти повітроплавної компанії «Спарт-Аеро» Вячеслава Гардашника, директора дендропарку «Олександрія» Наталії Бойко.

 

На жаль, цього дня повітряні кулі не змогли здійнятися у небо через несприятливі погодні умови, проте  сподіваємося наступними днями польоти відбудуться  і білоцерківці зможуть милуватися яскравими кулями на тлі блакитного ранкового й вечірнього неба.

Оглянути місто з висоти пташиного польоту всі охочі матимуть змогу двічі на день: вранці з 06.00 до 09.00 та ввечері з 18.30 до 20.00. Тривалість польотів близько години.

У ході святкового дійства всі гості мали змогу розважитися та проглянути концертну програму у якій взяли участь гурт JASS AIR та юна зірочка Білої Церкви Вероніка Морська.

 

 

Олександрійська феєрія: вп’яте незабутні враження для містян


Опубліковано: 17 вересня 2021 року
Поділитися