Обмін досвідом: учні Білої Церкви та Клівленда спілкуватимуться онлай

В межах співпраці Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви та американського благодійного фонду URGENT/Ukraine Relief & Giving Effort Nonprofit Togethership, 31 січня відбувся запуск проєкту «Освітня Платформа Відкритого Діалогу» для учнів віком 12-14 років.

 Пілотним навчальним закладом у цьому проєкті з боку України став Білоцерківській ліцей іноземних мов-гімназія №9, партнерами від американців стали учні школи "Orange city school - Brady Middle school" з міста Клівленд.

На першій онлайн зустрічі учні знайомились між собою, презентували свої навчальні заклади, та планували спільні події на майбутнє.

У перспективі, за підтримки Управління освіти та науки БМР, проєкт планується масштабувати на всі навчальні заклади Білої Церкви, охопивши різні вікові категорії.

Метою проєкту є вдосконалення розмовних навичок з носіями різних іноземних мов, знайомство з американською культурою та інтересами однолітків, напрацювання спільних ідей та проектів, втілення в життя планів, мрій та задумів учнів у рамках обміну досвідом між двома країнами.

Обмін досвідом: учні Білої Церкви та Клівленда спілкуватимуться онлай


Опубліковано: 02 лютого 2023 року
Поділитися