Нова система голосування для депутатів міської ради

Цьогоріч наша громада увійшла до сотні цифрових лідерів України та продовжує впроваджувати цифрові рішення, які сприяють зручності у наданні послуг для громадян та бізнесу, а також допомагають здійснювати важливі процеси в органах місцевого самоврядування.

У Білоцерківській міській раді нещодавно було впроваджено нову систему для голосування. Відтепер депутати міської ради під час сесій голосуватимуть за прийняття того чи іншого рішення за допомогою планшетів зі спеціальними програмним забезпеченням. Система дає змогу здійснювати поіменне голосування, виводити на екран інтерактивну інформацію про присутніх, перебіг сесії, результати голосування, доповідачів із врахуванням регламенту тощо.

30 травня 2024 року відбулася перша сесія з успішним використанням цієї системи.

Крім того, нині триває робота щодо впровадження інтерактивної веб-сторінки для громадян, яка дасть змогу в зручному форматі ознайомитися з проєктами, рішеннями, протоколами сесій, а також із відвідуваністю депутатів, поіменним голосуванням та іншими важливими даними, зібраними на єдиній платформі.

Окрім цього, на етапі впровадження перебуває система електронного документообігу для депутатів, яка дозволить їм ефективніше здійснювати свої повноваження. Така ініціатива здійснюється з метою мінімізації витрат на паперові носії, автоматизації організаційних процесів та створення можливостей для зручного висвітлення публічної інформації.

Нова система голосування для депутатів міської ради


Опубліковано: 04 червня 2024 року
Поділитися