Незвичайні подарунки до Дня Святого Миколая

До Дня Святого Миколая вихованці гуртка паперової пластики «Витівки» Комунального закладу БЦ міської ради Клубу за   місцем проживання «Прометей» не лише отримали подарунки під подушку, а  й самі подарували їх своєму керівникові та батькам. І це - результати їхньої праці, успіхи та досягнення.

Молодші вихованці гуртка взяли участь у відкритому заочному конкурсі дитячої та юнацької творчості «Мій домашній улюбленець» Дитячого оздоровчо-екологічного Центру Оболонського району м. Києва у номінації «Краща аплікація». З 15-ти представлених робіт 8 посіли призові місця: два перших, два других та чотири третіх. Результати визначалися онлайн-голосуванням.

Рубіженко Яна (9 років), переможець (Гран-Прі) Міжнародного фестивалю-конкурсу талантів «Пісенна і танцювальна Хортиця» в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво»,  на запрошення за підсумками року взяла участь у Міжнародному фіналі фестивалю-конкурсу талантів «Final Talent Fest-2020». Конкурс проводився 5 грудня 2020 року об’єднанням продюсерських центрів «УкрФест» та Центром культури і мистецтв Дніпровського району м. Києва за підтримки Міністерств культури та інформаційної політики, молоді та спорту, освіти і науки України. Робота виготовлялася півтора місяця, спеціально для участі в фіналі,  та отримала достойне схвалення - Гран-Прі. Усі етапи виготовлення були представлені у презентації роботи на YouTube каналі закладу. За два тижні кількість переглядів дійшла до трьохсот.

Ще два Гран-Прі додалося до скарбнички гуртка паперової пластики «Витівки». Одне з них отримала керівник гуртка Людмила Мімуліна, що представила на розгляд журі вищевказаного  конкурсу роботу - приклад оформлення навчальної кімнати з етапами її виготовлення на заняттях гуртка у номінації «Дизайн». Друге Гран-Прі посіла робота «Портрет Т.Г.Шевченка» Дмитра Солохненка - випускника гуртка, що була високо оцінена членами журі Міжнародного онлайн фестивалю-конкурсу мистецтв «Золоті промені талантів» та отримала схвальну рецензію фахівців з України, Італії та Грузії.

Всі переможці конкурсів 19 грудня, у чарівний святковий день, відвідають Резиденцію Святого Миколая, яка облаштована  в обсерваторії Клубу «Прометей», поспілкуються з ним і отримають подарунки.

Дітлахи нашого міста мають чудову можливість розвивати свої таланти; у гуртку паперової пластики, який працює у дитячо-юнацькому клубі «Юність» (вул. Водопійна, 19). А результати діяльності закладу вже давно відомі не лише в Україні, а й за її межами.

 

Незвичайні подарунки до Дня Святого Миколая (фото)


Опубліковано: 18 грудня 2020 року
Поділитися