Наставники юних спортсменів отримали заслужені нагороди

Біла Церква неодноразово доводила свій високий професіоналізм на спортивній ниві. Сотні вихованців спортивних установ та їхні тренери постійно отримують нагороди різних рівнів, адже здобувають високі досягнення на змаганнях світового, всеукраїнського та місцевого рівнів. Установи, де навчають юних спортсменів, тренери прикладають максимум зусиль для отримання відповідних результатів.

27 серпня у Білій Церкві знову була нагода привітати колективи спортивних шкіл та тренерів.

Міський голова Геннадій Дикий привітав та подякував за кропітку роботу Нурії Хамидівні Коваленко, досвідченому педагогу з 58-річним трудовим стажем, яка присвятила себе розвитку фізичної культури і спорту м. Біла Церква.

Нурія Хамидівна працювала вчителем фізкультури в школах № 19 та № 6; інструктором-завучем ДЮСШ ДСТ «Спартак»; головою міської організації ДСТ «Спартак»; директором ДЮСШ ДСТ «Спартак»; інструктором-методистом обласної СДЮШОР; інструктором міськспорткомітету. З 1988 року до нині працює в ДЮСШ № 1 - перебувала на посадах  заступника директора,   інструктора-методиста.

У всіх досягненнях школи є частка праці Нурії Хамидівни. Вона має певний досвід тренерської роботи, як тренер з фехтування. У високих здобутках вихованця школи, заслуженого майстра спорту Віталія Ошарова – учасника ХХVІІІ Олімпійських ігор, переможця Всесвітньої Універсіади також є частка Коваленко Нурії Хамидівни.

  Їй властиве відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків. Вона фахівець улюбленої справи, має звання «Відмінник освіти України». Людина, яка вміло поєднує материнську турботу над своїми підопічними та добре слово, разом із професійністю, активною діяльністю та бажанням завжди бути у вирію подій  і працювати на благо рідного міста.

За багаторічну працю, високий професіоналізм міський голова Геннадій Дикий вручив Нурії Хамидівні нагрудний знак «За заслуги перед містом».

 

Ще однією приємною подією стало нагородження начальником управління фізичної  культури і спорту КОДА Сергієм Тимофєєвим колективів спортивних шкіл міста, які ввійшли до трійки кращих в огляд-конкурсі серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київської області з олімпійських видів спорту за підсумками 2019 року.

 Так, у своїх групах до трійок кращих увійшли: колектив комунального закладу Білоцерківської міської ради ДЮСШ "Юність", колектив комунального закладу Білоцерківської міської ради ДЮСШ "Богатир", колектив комунального закладу Білоцерківської міської ради  ДЮСШ №1.

Сергій Тимофєєв також нагородив Подяками управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації працівників зазначених ДЮСШ за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток і пропаганду фізичної культури і спорту та з нагоди успішного підсумку в огляд-конкурсі серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл за 2019 рік:

- Тетяну Єфремову (заступника директора з навчально-тренувальної роботи К ЗБМР ДЮСШ "Богатир") ;

- Воодимира Зюльківського (тренера-викладача з велоспорту КЗ БМР ДЮСШ "Богатир");

- Володимира Корнієнка (директора КЗ БМРДЮСШ "Юність");

- Ірину Масликову (старшого тренера з художньої гімнастики КЗ БМР ДЮСШ "Юність");

- Сергія Дегтярьова (лікаря КЗ БМР ДЮСШ "Юність");

- Олену Матвієць (заступника директора з навчально-тренувальної роботи КЗ БМР  ДЮСШ №1);

- Тетяну Карпову (тренера-викладача з плавання КЗ БМР ДЮСШ №1) ;

- Валентина Штику (президента Київської обласної федерації шахів).

Почесною грамотою управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації було нагороджено й Коросько Валентину Миколаївну - заступника начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради – начальник відділу з питань фізичної культури та спорту.

Вітаємо тренерів з досягненнями та бажаємо подальших успіхів.

Наставники юних спортсменів отримали заслужені нагороди


Опубліковано: 27 серпня 2020 року
Поділитися