Нагороди за вагомі здобутки

Перед початком засідання 57 сесії VIII скликання Білоцерківської міської ради секретар міської ради Володимир Вовкотруб вручив низку нагород представникам нашої громади.

За активну громадянську позицію, високу патріотичну свідомість, самовіддану та безкорисливу працю, вагомий внесок у Перемогу, за небайдужість і добросердечність, ініціативність, готовність завжди прийти на допомогу були нагороджені представники ГО «Важливі дії».

З лютого 2022 року до січня 2024 року громадська організація надала допомогу Збройним Силам України на суму понад 111 млн грн. Зокрема це автомобілі, тепловізори, генератори, дрони-камікадзе, дрони-мавіки, пікапи. Завдяки італійським партнерам на аукціоні були куплені військові автомобілі, пристосовані для умов та специфіки військових завдань: розвідки, евакуації цивільних, вивозу поранених з поля бою. Ця допомога була відправлена на південь та на схід нашої держави. Тож грамотами Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету були нагороджені:

віце-президент ГО «Важливі дії» Олександр Германчук;

волонтери організації:

- Олександр Мосейчук

- Ігор Кімнатний

- Кристина Мосейчук

- Марія Германчук.

За вагомий особистий внесок у розвиток та зміцнення місцевого самоврядування, значні особисті здобутки, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Конституції України Почесною грамотою Київської обласної ради була нагороджена керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Анна Олійник.

Подякою Київської обласної ради була нагороджена депутат Білоцерківської міської ради Леся Крижешевська.

Вітаємо із заслуженими нагородами та бажаємо подальших успіхів та звершень на благо Білоцерківської громади та нашої держави!


Опубліковано: 27 червня 2024 року
Поділитися