Міський голова провів особистий прийом громадян

10 липня міський голова Геннадій Дикий провів особистий прийом громадян, на який прийшли 24 білоцерківця.

Питання, озвучені жителями Білої Церкви під час прийому, стосувалися як благоустрою міста, так і вирішення особистих майнових та господарських справ громадян.

Зокрема, деякі містяни поцікавилися можливостями із вирішення питань, пов’язаних отриманням житла, ремонтом будинків, у тому числі під’їздів, покрівель, прибудинкових територій і т.д.

Низка озвучених питань стосувалася асфальтування вулиць, ремонту доріг, проїжджих частин,  надання дозволу на облаштування пляжу в Гайку, розміщення графіків руху громадського транспорту на зупинках, освітлення вулиць, ремонту дитячих майданчиків, благоустрою території біля храму тощо.

Окремих мешканців непокоїли такі проблеми, як виселення з квартири, незаконна прибудова сусіда, реконструкція житлового будинку, вирішення спору з сусідом, шум біля магазину, переоформлення документів щодо купівлі-продажу автомобіля і т.ін.

Усім громадянам, які прийшли на прийом до міського голови, були надані роз’яснення. Відповідним службам було дано доручення щодо вирішення піднятих питань.

Нагадуємо, що записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою – м. Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.

 


Опубліковано: 11 липня 2019 року
Поділитися