Міський голова провів черговий особистий прийом

20 червня  міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян. На прийом з низкою питань – як загальногромадських, так і особистих записалося 25 білоцерківців.

 

Так, жителі вулиць Матросова та Глиняної звернулися з проханням відремонтувати дорогу, піднімалися також питання благоустрою парку  Слави,  прибудинкових територій біля житлових будинків по вул.Водопійна,25 та Шолом-Алейхема,42, на необхідність ремонту  багатоповерхівки акцентували увагу мешканці будинку по бульв. Олександрійському, 157.

 

Ряд піднятих питань стосувалися урегулювання питань будівництва приватних об’єктів, демонтажу та визначення нового місця встановлення діючого кіоску, діяльності відділу архітбудконтролю.

 

Дві багатодітні родини Білої Церкви звернулися щодо отримання матеріальної допомог і земельної ділянки; сприяння в отриманні житла прохали дружина учасника АТО, колишні військовослужбовець, дитина-сирота. Малозабезпечена жителька міста прохала допомоги у встановленні газового лічильника.

 

Прохали й розглянути можливість влаштування лижеролерної доріжки у мікрорайоні Гайок, на що міський голова зауважив, що в планах, у рамках розвитку велосипедної інфраструктури міста, заплановано будівництво спеціальних доріжок вздовж р.Рось, якими зручно буде користуватися й жителям даного мікрорайону.

 

Усім громадянам, які прийшли на прийом до Геннадія Дикого, було надано роз’яснення. Відповідним службам міський голова дав доручення щодо вивчення та розгляду можливості вирішення піднятих питань.

 

Нагодуємо, що записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою – м.Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.


Опубліковано: 22 червня 2018 року
Поділитися