Київська обласна торгово-промислова палата відзначила кращих підприємців

02 вересня у Білій Церкві відбувся святковий захід - вітали талановитих, працьовитих, залюблених у свою справу людей, з професійним святом – Днем підприємця України!

Надихати, організовувати, підтримувати, допомагати, об’єднувати – ось завдання, які щоденно має вирішувати підприємець, що твердо переконаний: управляти – це спрямовувати свій колектив до успіху.

Завітав на святковий захід і привітав підприємців з професійним святом міський голова Геннадій Дикий. «Завдяки вашій щоденній та наполегливій праці будується основа успішної країни: виконується бюджет, забезпечується функціонування та розвиток різних сфер життєдіяльності, а про Україну дізнаються у всьому світі. Ви вистояли у цих непростих умовах пандемії коронавірусу та продовжуєте успішно розвивати власну справу, забезпечуючи цим економічне зростання нашої громади. Місцева влада зі свого боку завжди намагається тісно співпрацювати та сприяти розвитку підприємницької спільноти. Високі оцінки Білої Церкви за кредитним рейтингом "uaBBB+" і рейтингом інвестиційної привабливості "invA-" доводять ефективність такої синергії», - зазначив міський голова та побажав підприємцям, щоб започаткована справа і надалі активно розвивалась та приносила гідні результати.

Під час заходу, нагородили кращих підприємців у рамках конкурсів Київської обласної торгово-промислової палати «Кращий експортер року», «Кращий брокер року» та найвищої нагороди регіональної палати -  «Золотий знак Київської обласної торгово-промислової палати». Переможцям у номінаціях вручили дипломи та цінні подарунки.

Почесними дипломами кращих підприємців Київщини цього дня відзначив і перший віцепрезидент Торгово-промислової палати України Михайло Непран.

Захід супроводжувався хореографічними та музичними виступами творчих колективів, які дарували присутнім святковий настрій.

Після закінчення офіційної частини відбулося вільне спілкування за святковим фуршетом.

Київська обласна торгово-промислова палата відзначила кращих підприємців


Опубліковано: 02 вересня 2021 року
Поділитися