07.12'20 | Клуб «ВОЛДІС» продовжує традиції

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. Враховуючи, що для багатьох з таких людей навіть спілкування або прогулянка – серйозне випробування, більше двадцяти років тому при Білоцерківському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді функціонує Клуб спілкування молодих людей з особливими потребами «ВОЛДІС» за фінансової підтримки Благодійної організації «Божі приховані скарби».

За роки існування «ВОЛДІС» члени Клубу достатньо помандрували теренами Київщини, побували в музеях, театрах та парках, відвідували різноманітні культурно-розважальні заходи, зустрічалися з цікавими людьми, приймали участь в майстер-класах. Представники клубу «ВОЛДІС» неодноразово ставали переможцями творчих конкурсів та спортивних змагань, їх роботи займали почесні місця на виставках та в поетичних збірках. Проте головним у Клубі стало просте дружнє спілкування в теплому колі однодумців.

Так, дотримавшись всіх правил карантинного часу, членів Клубу «ВОЛДІС» було запрошено до Київського обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського на перегляд вистави, після якої юнаки та дівчата мали можливість обмінятися враженнями та обговорити цікаві для них питання. Тепла, дружня атмосфера, пам'ятні подарунки та піднесений настрій від майстерності акторів стали ще одним із здобутків кожного члена клубу спілкування молодих людей з особливими потребами «ВОЛДІС».


Опубліковано: 07 грудня 2020 року
Поділитися