«Інклюзивно-ресурсний центр № 1» відсвяткував День Незалежності України

Беззаперечна істина, що діти - найдорожчий скарб кожної нації, тому щасливе дитинство нашої малечі - це щасливе майбутнє України.

25 серпня у Білій Церкві відбувся святковий захід для особливих діток, які користуються послугами Комунальної установи Білоцерківської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» з нагоди Дня Незалежності України.

На свято завітали батьки особливих дітей разом зі своїми малюками, міський голова Геннадій Дикий, начальник Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик.

Гості розпочали свято з веселого завдання: залишили на банері свій слід від долоньок жовтими та блакитними фарбами. Далі на дітей чекали веселі аніматори та розваги.

«У нашій громаді є діти, які потребують особливої уваги і підтримки саме у ранньому віці, для того щоб у майбутньому вони могли адаптуватись до дорослого життя та бути самостійними і повноцінними громадянами нашої країни. Підтримка таких закладів є одним із головних пріоритетів місцевої влади, адже ми бачимо, що окрім  коштів, які сюди вкладені з міського бюджету, сюди вкладена й душа», - наголосив міський голова та вручив мамам діток цінні подарунки.

Букет троянд та подяку від Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради вручили  Ксенії Машир, художниці яка розфарбувала установу малюнками, зробивши її яскравою та гарною.

Дітлахи, головні герої свята, теж отримали подарунки та призи. Але справжньою окрасою цього заходу стали яскраві емоції та щира радість малюків.

Директор закладу Леся Руденко від імені колективу комунальної установи висловила щиру вдячність усім, хто долучився до свята, сприяв ремонту фасаду будівлі закладу, підготував подарунки для мам та їхніх діток.

«Інклюзивно-ресурсний центр № 1» відсвяткував День Незалежності України


Опубліковано: 25 серпня 2021 року
Поділитися