До Білої Церкви завітали стажери у рамках проєкту «Школа соціальної роботи»

У рамках проєкту «Школа соціальної роботи», що реалізується регіональним центром підвищення кваліфікації Київської області в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансування Європейського Союзу, з 25 по 29 жовтня до Білоцерківської міської територіальної громади завітали 5представників пілотних громад Донецької та Луганської областей для проходження стажування та обміну досвідом..

Основною метою зазначеного проєкту є отримання досвіду у розробці та впровадженні місцевої соціальної політики у територіальній громаді, що в подальшому надасть можливість оцінити, поліпшити та диверсифікувати соціальні послуги для населення.

Тож 25 жовтня у приміщенні Білоцерківської міської ради відбулася зустріч міського голови Геннадія Дикого та його першого заступника Інни Новогребельської із учасниками стажування.

Під час заходу міський голова поінформував присутніх про роботу, яка проводиться на території громади у соціальній сфері, ознайомив зі статистичними даними, коротко розповів про заклади, що опікуються різними категоріями населення.

Перший заступник міського голови обговорила із гостями міста план проведення стажування на 5 днів. За цей час візитери познайомляться із роботою відділення ранньої, фізичної та медичної реабілітації, інноваційними технологіями у роботі практичного психолога, реабілітаційними послугами вчителя-дефектолога КУ БМР «Білоцерківський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Шанс», роботою відділення соціальної допомоги бездомним особам та особам, звільненим з місць позбавлення волі, відділення соціальної допомоги вдома, гуртків відділення денного перебування, відділення організації надання адресної натуральної допомоги КУ БМР «Територіальний центр надання соціальних послуг ім. Петера Новотні» та ін.

Бажаємо гостям отримати позитивний досвід, який вони зможуть впровадити на території своїх громад!

До Білої Церкви завітали стажери у рамках проєкту «Школа соціальної роботи»


Опубліковано: 25 жовтня 2021 року
Поділитися