«Дякуємо за допомогу та підтримку!»: Білоцерківці привітали Польщу з Днем Незалежності

У часи найважчих для українського народу випробувань, Польща підставила нам своє надійне дружнє плече. З першого повномасштабної війни Україні була надана безпрецедентна підтримка: політична та дипломатична, допомога біженцям, гуманітарна допомога, відмова від економічної співпраці з росією.

Тому, на знак пошани до дружби двох народів, напередодні Дня Незалежності Республіки Польща, який відзначають 11 листопада, у Білоцерківській школи мистецтв №1 відбувся урочистий захід

Звертаючись до пристуніх, директор закладу Леся Крижешевська зазначила, що колектив пишається польською сторінкою історичної спадщини будівлі школи, продовжує досліджувати її, плідно і щиро розвиває україно-польські відносини.

Захід супроводжувався виступами вихованців закладу, виконанням творів класичних та сучасних польських авторів і композиторів. За допомогою відеозапису, на концерті прозвучали виступи учнів школи, які тимчасово проживають у Польщі. Свою майстерність показали учні школи викладачів Олени Клюшніченко Олени, Тамари Фелдеші, Ольги Єсипенко, Людмили Михайлюк, Ірини Некрилової, Володимира Черевка, Юрія Здоренка, викладачів-методистів Римми Лисенко та Лесі Крижешевської.

Міський голова Геннадій Дикий привітав польський народ з прийдешнім святом: «Ми дякуємо  польському народові за підтримку, яка допомагає Україні вистояти таперемагати ворога. Дякуємо нашим містам- побратимам за всебічну допомогу та прихисток, який вони надали жителям нашої громади».

Керівник Консульського відділу Посольства Республіки Польща в Україні пан Яцек Гоцловскі, який був почесним гостем заходу, подякував за теплі слова та яскраві виступи, які прозвучали на адресу польського народу. Також під час свого звернення він висловив глибоку шану героїзму наших Зихисників, які наразі боронять не лише свої кородни а й демократичні цінності усього світу.

«Дякуємо за допомогу та підтримку!»: Білоцерківці привітали Польщу з Днем Незалежності


Опубліковано: 11 листопада 2022 року
Поділитися