«День захисту дітей – це справжнє диво, талантів цвіт червневої пори! Велично, неповторно і красиво! Це – бенефіс всієї дітвори!»

01 червня, традиційно у перший день літа, у Білій Церкві відбулося міське свято «Формула дитинства» з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей.

У ході заходу відбувся фестиваль гуртків закладів загальної, середньої та позашкільної освіти «Кришталева Жар-птиця», під час якого до присутніх звернувся із привітаннями начальник управління освіти та науки міської ради Юрій Петрик. Він побажав усім веселих канікул та урочисто вручив грамоти «Кришталева жар-птиця» кращим художнім колективам закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста.

Також під час свята відбулося нагородження переможців та призерів Білоцерківського міського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» з благоустрою спортивних майданчиків, який був організований КЗ БМР «Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Свої виступи зі сцени парку присутнім дарували юні вихованці шкіл мистецтв міста.

Протягом дня на території парку ім.. Т.Г. Шевченка усі бажаючи мали змогу відвідати майстер-класи, ігротеки, пограти у спортивні ігри в рамках міських масових спортивних заходів «Веселі старти» та ін.

У заході взяли участь: мешканці міста, наймолодші білоцерківці, їхні рідні та друзі, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

«День захисту дітей – це справжнє диво, талантів цвіт червневої пори! Велично, неповторно і красиво! Це – бенефіс всієї дітвори!»


Опубліковано: 01 червня 2019 року
Поділитися