День села у Володимирівці

13 серпня село Володимирівка відсвяткувало День села, вперше у складі нової Білоцерківської громади. Для жителів села цей день був ще одним приводом зібратися разом, поспілкуватися з односельцями та гостями свята, послухати музичні композиції, подивитися виступи творчих колективів.

Привітати жителів Володимирівки із святом завітав міський голова Геннадій Дикий. Він побажав жителям села миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Також очільник громади вручив грамоти та цінні подарунки активним жителям села, чиєю невтомною працею та патріотичним відношенням воно розбудовувалось та розквітало.

У ході свята, найменший житель села та родини, які багато років прожили в парі у мирі та злагоді отримали цінні подарунки від старости сіл Вільна Тарасівка, Гайок та Володимирівка Ольги Костини.

Чудовими пісенними дарунками всіх глядачів вітали творчі колективи Білоцерківської громади: «Вербиченька» (с. Вільна Тарасівка), «Берегиня»(с. Гайок), вихованців Білоцерківської школи мистецтв №6 та №3. Неймовірний танцювальний виступ подарував жителям села і танцювальний колектив «Вінтаж» Територіального центру надання соціальних послуг ім.Петера Новотні.

Дитячій радості також не було меж, оскільки для них проводились цього дня проводились різноманітні конкурси, солодка вата конкурси

Після закінчення урочистої частини учасників свята частували смачним бограчем та запашним короваєм. Кожен житель села міг досхочу насолодитися святковим дійством, яке цього дня відбулось у рідній Володимирівціі.

На святі також були присутні перший заступник міського голови Інна Новогребельська та заступник міського голови Юрій Савчук.,

День села у Володимирівці


Опубліковано: 13 серпня 2021 року
Поділитися