День села Дрозди

04 листопада ще одне село нашої Білоцерківської міської територіальної громади – Дрозди відсвяткувало День села.

Цього дня, за дорученням міського голови Геннадія Дикого, його заступники Катерина Возненко і Юрій Савчук завітали до активних та до найстарших, жителів Дроздів привітали зі святом та вручили їм подяки міської ради й цінні подарунки.

Так, вітання приймали довгожительки села:  Тетяна Зможенко (91 рік), Віра Гунько (90 років) та Антоніна Борозенець  (92 роки).

У молодої родини Корнієнків народився синочок Марк, а у  родини Присвітлих - донечка Анастасія. Ці родини не обійшли осторонь, для новонароджених було передано подарунки.

За активну громадянську позицію, сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий вагомий внесок у розвиток села Дрозди були відзначені: Анна Пустовіт, Ольга Воровська, Людмила Веред, Інна Бондар, Катерина Криворот.

До привітань долучився й депутат Білоцерківської міської ради Олександр Балановський, який подякував жителям за їхній внесок за розвиток села та побажав миру та процвітання.

У заході взяли участь староста сіл Дрозди, Мазепинці, Сидори - Олександр Литвин, директор міського центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 Людмила Черненко.

 

День села Дрозди


Опубліковано: 04 листопада 2021 року
Поділитися