Чергова спроба демонтажу комунального майна

11 грудня ц.р. під час чергового обстеження мереж працівниками ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» було виявлено факт повторної спроби демонтажу трубопроводу В3, який є комунальною власністю територіальної громади міста Біла Церква. Про це було негайно повідомлено правоохоронні органи та представників виконавчого комітету міської ради. На місце виїхали працівники Білоцерківського відділу поліції ГУ НП в Київській області.


В лютому 2018 р ТОВ «Новація-1», без попередження, здійснила роботи з часткового демонтажу трубопроводу В3 (приблизно 180-190 м). За даним фактом 17.02.2018р, відповідно до відомостей з Єдиного реєстру досудових розслідувань, було зареєстровано кримінальне провадження. 15 травня 2018р на пленарному засіданні позачергової 51 сесії Білоцерківської міської ради було прийнято рішення звернутися до Президента України щодо захисту майнових прав територіальної громади міста Біла Церква на водовід річкової води – В3 http://www.bc-rada.gov.ua/node/8815


За даним фактом подано відповідні заяви до поліції, правоохоронними органами на даний час здійснюються слідчі дії, демонтажні роботи зупинені.

Про попередні спроби демонтажу читайте за посиланнями: http://www.bc-rada.gov.ua/node/8420

http://www.bc-rada.gov.ua/node/9027

Чергова спроба демонтажу комунального майна


Опубліковано: 12 грудня 2018 року
Поділитися