Благословення на важливу і почесну справу

08 жовтня у Білій Церкві у рамках осіннього призову відбулася відправка юнаків для проходження військової строкової служби в рядах Збройних сил України. Цього дня 18 молодих призовників вирушили до збірного пункту у м.Київ, звідки будуть розподілені по військових частинах.

З напутнім словом до юнаків звернувся міський голова Геннадій Дикий. Він відмітив, що цей день особливий для юнаків, і його вони запам’ятають на все своє життя. 

«Пам’ятаю, як майже 32 роки тому з цього ж місця такі ж молоді призовними йшли хлопцями, а поверталися – чоловіками. Бажаю, щоб вам служилося легко, щоб ви здобули військову професію і повернулися до своїх рідних та близьких справжніми чоловіками, воїнами. Слава Україні!»

Військовий комісар Білоцерківського об’єднаного міського військового комісаріату полковник Ігор Богданевич наголосив, що для кожного чоловіка військова служба – це дуже важлива і потрібна праця, яка необхідна як у наш час, так і в майбутньому. Побажав, аби здобуті під час навчання навички знадобилися юнакам у мирному житті, а також міцного здоров’я та успіхів.

До присутніх звернулися також голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур та благочинний Білоцерківського району Української Православної церкви Київського патріархату, протоієрей Микола Гопайнич, який під час заходу наголосив, що молоді призовники мають пам’ятати те головне, що спонукає йти служити до армії, - любов до Батьківщини, до батьків, братів і сестер, коханих, друзів, всього найдорожчого, що є у житті. Побажав Божого благословення пройти військову службу гідно та з честю і повернутися у свої сім’ї живими та  неушкодженими.

Під час заходу гості вручили призовниками пам’ятні подарунки – флешки.

З творчими дарунками виступили кадети Білоцерківської гімназії №2.

У заході взяли участь: заступник міського голови Катерина Литвиненко, рідні та друзі призовників, журналісти місцевих ЗМІ.

Благословення на важливу і почесну справу


Опубліковано: 08 жовтня 2018 року
Поділитися