Білоцерківських спортсменів, які своїми досягненнями прославляють нашу громаду було відзначено перед початком 38 сесії

Школа білоцерківських спортсменів є надзвичайно потужною, адже  ми постійно отримуємо приємні повідомлення, які спонукають нас відчувати гордість за здобуття високих спортивних досягнень у змаганнях різних рівнів та  з різних видів спорту.

Перед початком сесійного засідання присутні мали нагоду привітати та вручити сертифікати білоцерківцям -  чемпіонам  України. 

Так, за результатами змагань у Чемпіонаті України з римської боротьби, І місце у ваговій категорії  до 87 кг, серед спортсменів до 23 років  здобув - Микита Алєксєєв (вихованець КЗ КОР «Центр олімпійської підготовки»).  Міський голова вручив йому Сертифікат на 8 тис. грн.  Тренеру Микити – Віктору Лозовому за підготовку спортсмена вручено Сертифікат на 5 тис. грн.

За І місце у Чемпіонаті України з велосипедного спорту (крос) в груповій гонці на короткому колі (юніри) здобув Роман Винник (вихованець КЗ КОР «Київська обласна дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Промінь»). Роману вручено Сертифікат на 6 тис. грн, а його тренеру – Євгенію Андрійчуку – на 3 тис. грн.

Марії Хіврич (вихованці КЗ БМР «Дитячо-юнацька спортивна школа «Олімп») міський голова вручив Сертифікат на 5 тис. грн за здобуте І місце  на Чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкої атлетики (біг на 60 м та стрибки у довжину). ЇЇ тренерці Наталії Романчук передано Сертифікат на винагороду у розмірі 3 тис. грн. 

Крім того, за високі досягнення  урочисто було вручено посвідчення «Майстра спорту України» з художньої гімнастики Дар’ї Масликовій.  Дар’я є вихованкою КЗ БМР ДЮСШ «Юність». Тренується під керівництвом викладача Ірини Масликової.

Зауважимо, що матеріальні нагороди вручається на виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в Білоцерківській територіальній громаді на 2022-2024 рр., відповідно до рішення виконавчого комітету  про Порядок виплат винагород спортсменам – переможцям, призерам міжнародних, всеукраїнських спортивних змагань та їх тренерам – викладачам (вчителям), які працюють зі спортсменами нашої громади.

Вітаємо спортсменів та бажаємо нових перемог!

 

Білоцерківських спортсменів, які своїми досягненнями прославляють нашу громаду було відзначено перед початком 38 сесії


Опубліковано: 30 березня 2023 року
Поділитися