Білоцерківська громада залучатиметься до реалізації Плану Перемоги

24 жовтня відбулося розширене засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад, на якому Президент України Володимир Зеленський презентував План Перемоги органам місцевого самоврядування.

Участь у засіданні взяли близько 400 представників місцевих і регіональних органів влади, посли країн G7 та ЄС в Україні.

Президент України Володимир Зеленський наголосив: «На різних рівнях в Україні ми вже розпочали роботу з партнерами заради виконання Плану перемоги. Зараз важливо залучити громади й розпочати цю роботу на рівні зв’язків із регіонами та громадами в країнах-партнерах».

У конгресі взяв участь і секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб. За підсумками заходу він зазначив: «Українські громади також залучатимуться до реалізації Плану Перемоги, який на минулому тижні було представлено уряду та нашим міжнародним партнерам. Переконувати інвестувати світ у нашу безпеку є пріоритетним завданням для України на усіх рівнях.

Тож, зі свого боку, ми будемо звертатися до наших закордонних міст-побратимів щодо підтримки українського Плану Перемоги, аби залучати ще більше міжнародних партнерів та допомоги.

Україна має перемогти! План Перемоги потребує і нашої національної єдності, адже коли ми всі об’єднані однією ідеєю, тоді і вплив на міжнародну спільноту буде максимально ефективним!»

Отже, разом – до Перемоги!

Білоцерківська громада залучатиметься до реалізації Плану Перемоги


Опубліковано: 25 жовтня 2024 року
Поділитися