25 січня буде відновлено навчальний процес у ЗОШ міста

21 січня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Під час засідання було ухвалено рішення про відновлення освітнього процесу з 25 січня 2021 року на базі закладів освіти комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади.

У ході засідання керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у місті Біла Церква, перший заступник міського голови Інна Новогребельська поінформувала присутніх про статистику щодо захворюваності в місті на COVID-19, яка свідчить про зниження кількості громадян, що лікуються стаціонарно та амбулаторно. Відмітила роботу щодо забезпечення киснем ліжкомісць лікарняних установ та ін.

Міський голова Геннадій Дикий зауважив, що наразі, заповнюваність ліжкомісць у лікарнях становить близько 50%, що також свідчить про зниження рівня захворюваності. Це є підставою, аби розглянути можливість відновлення навчання у ЗОШ міста.

Доповідаючи питання начальник управління освіти і науки міської ради Юрій Петрик поінформував, що освітній процес відбуватиметься за очною та/або змішаною формами навчання  з дотриманням протиепідемічних заходів. Зупинився на заходах, які проведені у навчальних установах щодо дотримання протиепідеміологічних умов.

Рішенням управлінню освіти і науки Білоцерківської міської ради доручено забезпечити організацію такої форми навчання та тримати на постійному контролі дотримання протиепідемічних заходів у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади.

Про випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID -19, спричинену коронавірусом  SARS-CоV-2, здобувачів освіти та працівників закладів освіти невідкладно інформуватимуть керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у місті Біла Церква та міського голову.

З прийнятим рішенням можна буде ознайомитися після його оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Засідання відбулося в онлайн режимі, запис можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради.


Опубліковано: 21 січня 2021 року
Поділитися